close2

Hang- & sluitwerk schuttingdeur

Op zoek naar hengen of een slot voor uw tuindeur? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment hang- en sluitwerk voor schuttingdeuren.

Filteren
close2

Toont 1-18 van 39 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 39 producten

Met het juiste hang- en sluitwerk kunt u uw schuttingdeur of poortdeur op een stevige manier ophangen. U vindt op onze site een groot aanbod hengen, plaatduimen en ander hang- en sluitwerk voor verschillende doeleinden. Bovendien hebben wij ook verschillende opties voor een slot op uw schuttingdeur, zodat u uw tuin veilig kunt afsluiten.

Schuttingdeur met slot

Wilt u voorkomen dat iedereen zomaar uw tuin binnen kan komen, dan is een schuttingdeur met slot de oplossing. In ons assortiment hebben wij verschillende sloten voor tuindeuren. Met een inbouw cilinderslot kunt u uw schuttingdeur voorzien van een goede sluiting en kunt u de deur ook echt op slot doen. Er is keuze uit verschillende sloten, bijvoorbeeld een rvs slot of zwart cilinderslot. Zo kiest u de schuttingdeur met slot die bij uw tuin past! Wilt u liever niet zelf het slot inbouwen? Een groot deel van onze schuttingdeuren kunt u ook met ingebouwd slot bestellen.

Hang- en sluitwerk tuinpoort

Ook voor een grote en dubbele tuinpoort hebben wij het juiste hang- en sluitwerk. Naast stevige hengen kunt u bij ons ook terecht voor staartgrendels en grondgrendels. Bovendien kan een loopwiel handig zijn om een zware tuinpoort gemakkelijker te kunnen openen en sluiten.

Hang- en sluitwerk kopen

Er zijn verschillende soorten hang- en sluitwerk verkrijgbaar. Wellicht heeft u alleen hengen nodig of plaatduimen voor het ophangen van een schuttingdeur. Maar u kunt ook kiezen voor een volledige set materialen, met onder meer hengen, plaatduimen en een klink. Zo heeft u meteen alles in huis voor het ophangen van uw schuttingdeur. Weet u niet welk hang- en sluitwerk de beste keuze is voor uw schuttingdeur? U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies en meer informatie.