close2
Filteren

Dakbeschot

Douglas vellingdelen zijn ideaal als dakbeschot voor een houtconstructie, maar ook voor de afwerking van een plafond aan de binnenkant van een veranda of overkapping.

Filteren
close2

3 producten

Filteren
close2

3 producten

Om uw houtconstructie af te werken met dakbeschot kunt u op Tuinafscheiding.nl ook terecht voor Douglas vellingdelen, ook wel v delen genoemd. Onze Douglas vellingdelen zijn heel geschikt als dakbeschot voor constructies van Douglas hout. De vellingdelen zijn ook heel geschikt om het plafond van bijvoorbeeld een overkapping dicht te maken.

Dakbeschot van douglas vellingdelen of Underlayment platen

Naast vellingdelen kunt u voor het afwerken van een plafond of wand ook Underlayment plaatmateriaal gebruiken. Het verschil met Douglas vellingdelen is de uitstraling. Vellingdelen van blank Douglas hout hebben de kenmerkende mooie warme kleur van Douglas hout. De Douglas vellingdelen van geïmpregneerd hout zijn donkerder van kleur. Underlayment plaatmateriaal heeft een lichte, bleke kleur.

Bevestiging vellingdelen en Underlayment

De Douglas vellingdelen of Underlayment platen worden op de balkenlaag aangebracht van een dakconstructie. U kunt op Tuinafscheiding.nl ook terecht voor douglas balken om een stevige dakconstructie te maken om de Douglas vellingdelen op vast te maken.

Om het dak van uw schuur of overkapping helemaal af te maken, kunt u naast vellingdelen ook dakshingles bij ons krijgen. Hiermee dekt u het dak netjes af.
Op Tuinafscheiding.nl vindt u een ruim assortiment aan producten van douglas hout. Zo kunt u zelf de gewenste houtconstructie bouwen van degelijk Douglas hout.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor dakbeschot? U kunt altijd bij onze ervaren verkoopadviseurs terecht met uw vragen. Bekijk hier onze contactgegevens.