close2
Filteren
Selectie verfijnen
Hoeveelheid privacy:
  1. Volledige privacy 4 producten
Gewenste afmeting (HxB):
  1. 7x7 cm 1 product
  2. 8,8x8,8 cm 1 product
  3. 180x100 cm 1 product
  4. 180x180 cm 2 producten
  5. 180x200 cm 2 producten
  6. 200x180 cm 2 producten
  7. 200x200 cm 2 producten

Hardhouten rabatdelen

Met onze hardhouten rabatdelen zet u snel een duurzame schutting neer. U kunt een schutting plaatsen met rabatdelen en houten palen of aluminium palen.

Onlangs hebben we een mooie rabat schutting mogen leveren van hardhouten schutting rabatdelen. Benieuwd naar het resultaat? klik dan snel hier

Filteren
close2

13 producten

Filteren
close2

13 producten

Wilt u graag een duurzame schutting? Dan zijn rabatdelen van hardhout een aanrader. Hardhout is van nature duurzaam en gaat gemiddeld 15 tot 20 jaar mee. Bovendien heeft het een mooie donkere kleur en warme uitstraling. Wilt u liever een lichtere kleur, dan kunt u ook kiezen voor houten rabatdelen of douglas rabatdelen.

Schutting hardhouten rabatdelen plaatsen

Het plaatsen van een hardhouten rabatdelen schutting is redelijk makkelijk. Als kiest voor houten sleufpalen, dan kunt u de rabatdelen van hardhout hier simpelweg tussen schuiven. De planken stapelen als het ware op tussen de palen. Door het profiel van de planken vallen deze netjes in elkaar met als resultaat een strakke rabat schutting zonder doorkijk. U heeft dus direct volledige privacy in uw tuin!

Gaat u het Velufence tuinscherm met rabatdelen van hardhout plaatsen? Dan heeft u aluminium u-profielen nodig. Als u een Velufence tuinscherm bestelt, krijgt u bij de hardhouten rabatdelen ook deze profielen. U moet nog wel zelf de aluminium schuttingpalen bestellen. Voor het plaatsen van de rabatdelen schutting moeten de u-profielen op de palen bevestigd worden. Daarna kunt u de hardhouten rabatdelen in deze profielen schuiven en de schutting zo opbouwen.

Voor een lange levensduur adviseren wij om altijd een betonband te gebruiken en daar de schutting op te plaatsen. Hiermee voorkomt u dat de hardhouten rabatdelen in aanraking komen met de grond. Er kan dan geen vocht in trekken en dat verlengt de levensduur van uw schutting.

Onderhoud rabatdelen hardhout

In principe hebben rabatdelen van hardhout geen onderhoud nodig om de levensduur te verlengen. Maar de donkere kleur van het hout zal door weersinvloeden wel gaan vergrijzen, dat is een natuurlijke eigenschap van hardhout. Als u de originele kleur wilt behouden, kunt u het hout behandelen met bankirai olie.

Wilt u liever een onderhoudsvrije rabat schutting? Kies dan voor een schutting van composiet rabatdelen.

Schuttingdeur hardhouten rabatdelen

Om uw tuinafscheiding helemaal in stijl af te maken, hebben wij ook een bijpassende hardhouten schuttingdeur in ons assortiment. Zo heeft u één geheel en sluit u bovendien uw tuin veilig af.