close2

Wilgentenen schutting

De wilgentenen schutting is een populaire natuurlijke tuinafscheiding vanwege de warme kleur van de wilgentenen. Het is een prachtige aanvulling op een natuurlijk en groene tuin. Dankzij de fijne structuur gaat de wilgenschutting op in het geheel en is daardoor niet te ‘aanwezig’ in uw tuin.

U kunt bij ons terecht voor wilgenmatten op rol en gevlochten wilgenschermen.

Filteren
close2

13 producten

Filteren
close2

13 producten

Wilgenmatten

Wij leveren onze wilgenmatten op rol. Dat is handig met het vervoer, want hierdoor past de wilgenmat meestal gemakkelijk in een auto. Maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om de wilgentenen mat thuis te laten bezorgen.
Een wilgenmat is vrij eenvoudig te plaatsen, maar heeft wel een stevige ondergrond nodig, zoals een tuinscherm of muur. U kunt de wilgenmat ook plaatsen met schuttingpalen en gaaswerk en de mat bevestigen met trekbandjes. Al deze artikelen vindt u ook op deze pagina.

Wilgenmat als balkonscherm

De wilgenmat op rol is ook heel geschikt als balkonscherm. Zo creëert u privacy op uw balkon met een mooie natuurlijke uitstraling. De wilgentenen matten zijn leverbaar in verschillende hoogtes, maar u kunt ze ook eenvoudig op maat maken voor uw balkon.

Wilgenschutting en klimplanten

Vaak worden wilgenmatten gecombineerd met klimplanten die er tegenaan groeien. De groene planten versterken de natuurlijke uitstraling en hierdoor gaat de wilgenschutting helemaal op in het geheel van uw tuin. Bovendien ontstaat uiteindelijk een volledig groene schutting, maar dankzij de wilgenmat heeft u al wel meteen privacy in uw tuin.

Wilt u liever meteen een volledige groene schutting neerzetten? Bekijk dan ons assortiment kant en klare hagen.

Wilgenschermen

Een andere manier voor een wilgentenen schutting zijn wilgenschermen. Dit zijn vaste schermen met gevlochten wilgentakken. U vindt bij ons wilgenschermen met een kader van hout en wilgenschermen met staal waar de wilgentenen tussen gevlochten zijn. De wilgentenen schutting met houten kader past mooi bij een natuurlijke en groene tuin.

Wilt u liever een wat strakkere uitstraling dan past het wilgenscherm met stalen kader daar goed bij. Dankzij de kaders kunt u de schermen eenvoudig plaatsen met schuttingpalen waardoor u snel een mooie wilgenschutting kunt plaatsen. U vindt de artikelen voor het plaatsen van de wilgentenen schutting ook op deze pagina.

Andere soorten natuurlijke matten

Zoekt u toch iets anders dan een wilgentenen schutting? Bekijk dan onze ander natuurlijke tuinafscheidingen, zoals de bamboe schutting, rieten schutting, boomschorsmatten, heidematten, kant en klaar haag of steenkorven schutting.
Wilt u meer weten over een wilgentenen schutting? Laat het gerust weten en stel uw vragen aan een van onze medewerkers. U vindt hier onze contactgegevens.