close2
Filteren
Selectie verfijnen
Hoeveelheid privacy:
  1. Gemiddelde privacy 2 producten
  2. Volledige privacy 3 producten
Gewenste afwerking:
  1. Geschaafd 3 producten
  2. Fijnbezaagd 2 producten

Schuttingdeur douglas

Zoekt u een schuttingdeur van douglas die past bij uw douglas tuinscherm? Die vindt u hier! Wij hebben verschillende schuttingdeuren van douglashout met stalen of houten frame en met of zonder ingebouwd slot. Bekijk ook onze douglas schuifdeur voor buiten.

Filteren
close2

7 producten

Filteren
close2

7 producten

Naast de schuttingdeuren van douglas hout hebben wij ook andere houten schuttingdeuren en hardhouten schuttingdeuren in ons assortiment. En voor onze composiet tuinschermen hebben wij ook bijpassende composiet schuttingdeuren.

Schuttingdeur douglas met stalen of houten frame

In ons assortiment vindt u verschillende modellen schuttingdeuren van douglashout. Een groot gedeelte van de deuren is voorzien van een stalen frame, waardoor het zeer sterke deuren zijn. Bovendien heeft het stalen frame verstelbare hengen. Dat is handig omdat het hout van de deur door vocht uit kan zetten, waardoor de douglas deur kan gaan klemmen. In dat geval kunt u de hengen bijstellen, zodat de deur weer goed functioneert.

De douglas schuttingdeuren met een houten frame hebben een mooie natuurlijke uitstraling, maar de kans op kromtrekken is iets groter. Kromtrekken is een natuurlijke eigenschap van hout, maar zal bij een schuttingdeur met stalen frame minder snel voorkomen, omdat het frame steviger is dan een houten frame.

Soorten douglas schuttingdeuren

Net als bij onze tuinschermen kunt u ook bij de schuttingdeuren de doorkijk kiezen. Er zijn douglas schuttingdeuren met en zonder doorkijk. Als u wel graag privacy wilt in uw tuin, maar liever geen potdichte tuinafscheiding, dan is gemiddelde doorkijk een goede keuze. Bij deze tuindeuren kan schuin tussen de planken door gekeken worden. Maar misschien wilt u liever dat er van buitenaf helemaal geen zicht op uw tuin is. Daarvoor hebben wij diverse zichtdichte douglas schuttingdeuren. Bijvoorbeeld met robuuste, brede planken.

Naast de doorkijk kunt u ook nog kiezen tussen verschillende soorten afwerking. Er zijn schuttingdeuren van geschaafd douglashout en deuren van fijnbezaagd douglashout. Het geschaafde hout heeft een gladder oppervlak waardoor deze deur een strakkere uitstraling heeft dan de fijnbezaagde tuindeur. Fijnbezaagd betekent dat de planken van de douglas schuttingdeur nog ruw zijn. Dit benadrukt de robuuste uitstraling van het hout en zorgt voor een landelijk karakter.

Schuifdeur schuttingdeur douglas

Nieuw in ons assortiment is de schuifdeur schuttingdeur van douglashout! Handig als u weinig ruimte heeft voor een schuttingdeur, dankzij het schuifsysteem heeft u namelijk minder ruimte rondom de deur nodig dan bij een draaiende tuindeur. Bovendien staat het ook nog eens mooi! De schuifdeur schuttingdeur is leverbaar in geschaafd en fijnbezaagd douglashout.

Douglas poort

Een douglas schuttingdeur wordt ook wel een douglas poort genoemd. Maar met een douglas poort bedoelt men vaak een dubbele poort met twee schuttingdeuren. Ook dit kunt u bij Tuinafscheiding.nl bestellen. U kunt namelijk eenvoudig zelf uw douglas poort samenstellen door twee schuttingdeuren in de gewenste afmeting te bestellen. Hiermee creëert u dan zelf uw eigen tuinpoort. Heeft u hier vragen over of kunt u op onze site niet de gewenste schuttingdeur vinden? Neem dan gerust contact met ons op, wij leveren ook maatwerk douglas poorten. Bekijk hier onze contactgegevens.