close2

Dubbele poort

Voor het afsluiten van een oprit hebben wij stijlvolle dubbele poorten in ons assortiment. Deze hardhouten poorten zijn zeer duurzaam en ook als enkele tuinpoort leverbaar.

Filteren
close2

9 producten

Filteren
close2

9 producten

Als u een brede oprit heeft is een dubbele poort belmonte een mooie, maar ook praktische oplossing. Een enkele tuinpoort van 150 cm breed is wel mogelijk, maar als u een bredere doorgang heeft is een dubbele poort beter voor de deuren, zodat deze niet gaan doorhangen. Bovendien heeft een dubbele houten poort een luxe uitstraling en dat wordt nog eens benadrukt omdat onze belmonte poorten gemaakt zijn van duurzaam hardhout.

Wilt u toch liever een enkele poort? Geen probleem, deze kunt u ook bij ons bestellen. Bekijk voor meer keuze ook ons assortiment hardhouten schuttingdeuren.

Afmetingen dubbele poort

Een dubbele houten poort kunnen wij in diverse afmetingen leveren. U kunt kiezen voor twee poortdeuren van dezelfde breedte, zodat u een symmetrisch geheel krijgt. Maar twee verschillende breedtes kan ook praktisch zijn. Bijvoorbeeld als u niet altijd de volledige doorgang nodig heeft. In dat geval kunt u kiezen voor een smalle en brede belmonte poortdeur. De smalle deur kunt u dan als loopdeur gebruiken en als het nodig is kunt u beide deuren open zetten.

Dubbele poort als dichte poort

Vaak wordt een dubbele poort ook toegepast als dichte poort. Onze hardhouten poortdeuren zijn hier heel geschikt voor. De poorten zijn 180 cm hoog en hebben geen doorkijk, waardoor het de perfecte manier is om privacy te creëren bij uw huis. Wilt u liever geen volledig dichte poort? Dan hebben wij ook een dubbele hardhouten poort met trellis aan de bovenzijde. De belmonte poort biedt wel privacy, maar oogt wat speelser door de trellis.

Dubbele houten poort

Onze dubbele poorten zijn gemaakt van hardhout, waardoor u er lang plezier van heeft. Hardhout is namelijk van nature duurzaam en gaat gemiddeld 15 tot 20 jaar mee. Het voordeel van een dubbele houten poort is de natuurlijke uitstraling. Door de donkere, warme kleur zorgt hardhout bovendien voor dat de belmonte poort er ook luxe uitziet.
Een houten poort van hardhout heeft in principe geen onderhoud nodig om de levensduur te verlengen, maar het hout zal in de loop van de tijd wel vergrijzen. Wilt u liever de originele kleur behouden, dan kunt u de poort behandelen met bankirai olie.

U kunt ook zelf een dubbele poort creëren door te kiezen voor twee schuttingdeuren in dezelfde stijl. Denk aan houten schuttingdeuren of schuttingdeuren van douglas hout. Kies zelf de gewenste afmetingen en maak zo een brede doorgang op uw oprit of in uw tuin mogelijk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een dubbele poort of kunt u de gewenste afmeting niet vinden op onze site? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.