close2
Filteren
Selectie verfijnen
Hoeveelheid privacy:
  1. Volledige privacy 12 producten
Gewenste afmeting (HxB):
  1. 7x7 cm 1 product
  2. 180x180 cm 12 producten
  3. 180x200 cm 4 producten
  4. 195x180 cm 12 producten
  5. 195x200 cm 4 producten

Composiet rabatdelen

Een schutting waar u alleen nog maar van hoeft te genieten, dat klinkt ideaal toch? En het goede nieuws is dat het ook kan! Namelijk met onze Velufence schuttingen van composiet rabatdelen en aluminium palen. Sterk, duurzaam én onderhoudsvrij.

Filteren
close2

Toont 1-18 van 30 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 30 producten

Een rabat schutting heeft een aantal voordelen: de rabatdelen of rabatplanken vallen in elkaar waardoor er geen doorkijk mogelijk is. U heeft dus direct privacy in uw tuin! Tegelijkertijd geven de horizontale planken de tuinafscheiding een fraaie, strakke uitstraling. Bovendien zorgen de horizontale lijnen ervoor dat uw tuin groter lijkt.

Voordelen composiet rabatdelen

Naast dat composiet rabatdelen duurzaam zijn, is het grootste voordeel dat het materiaal onderhoudsvrij is. Dat komt omdat composiet een combinatie is van houtvezel en kunststofvezel. Houten tuinschermen vergrijzen door weersinvloeden en om dit te voorkomen is het vaak nodig om aan de slag te gaan met verf of beits. Dat hoeft niet als u kiest voor composiet rabatdelen. Het is een sterk materiaal dat na plaatsing in enkele weken licht kan verkleuren, maar daarna is het kleurvast voor de rest van de levensduur. En onderhoud is daarom dus ook niet nodig. Het enige wat u kunt doen, is de composiet rabatdelen schutting met wat water schoonmaken als deze vies is.

Composiet rabatdelen of hout?

Twijfelt u tussen een rabat schutting van composiet rabatdelen of hout vanwege de uitstraling? Niet nodig! Wij hebben ook composiet rabatdelen met houtnerf in ons assortiment. Zo heeft u de voordelen van onderhoudsvrij composiet, maar ook de natuurgetrouwe uitstraling van echt hout. En er is keuze uit verschillende kleuren, waardoor u kunt kiezen voor een ‘houten’ schutting die helemaal bij uw stijl past. Bijvoorbeeld in natuurgetrouw bruin of juist modern grijs.

Wilt u toch liever echt hout? Bekijk dan eens onze houten rabatdelen, douglas rabatdelen en hardhouten rabatdelen.

Velufence composiet rabat schuttingen

Onze Velufence rabat schuttingen hebben een lange levensduur. Dat komt door omdat de rabatdelen van composiet zijn, wat een duurzaam materiaal is. Maar ook door de combinatie met aluminium palen. Hiermee zet u een stevige en sterke schutting neer waar u lang plezier van heeft. Bovendien maakt de combinatie van composiet en aluminium veel soorten schuttingen mogelijk. Van zeer modern door de combinatie van grijze planken en antraciet aluminium palen. Maar ook een schutting met moderne touch door natuurgetrouwe composiet rabatdelen met houtnerf en aluminium schuttingpalen. En wilt u echt iets bijzonders? Dan is de combinatie met zilverkleurige aluminiumpalen iets voor u! Dit maakt van uw schutting een echt blikvanger.

Wilt u meer weten over onze schuttingen van composiet rabatdelen en aluminium palen? Stel uw vragen gerust aan onze medewerkers! U vindt onze contactgegevens hier.