• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991
Hout beton schutting

Hout beton schutting

Bent u op zoek naar een stevige schutting die jarenlang mee gaat? Kies dan voor een houtbeton schutting van tuinafscheiding.nl! Een hout beton schutting bestaat uit: betonpalen en een onderplaat, een tuinscherm en bevestigingsmateriaal.

Doordat alle schermen in ons assortiment gecombineerd kunnen worden met betonpalen en een onderplaat, is de schutting helemaal naar uw wensen samen te stellen. Een betonnen schutting is een duurzame keuze! Het beton gaat zo’n 20 tot 25 jaar mee. En doordat het tuinscherm niet in contact komt met de grond, kan vocht er niet direct intrekken en gaat de tuinafscheiding langer mee.

Liever een hout beton schutting rotsmotief? Ook dat is mogelijk! Kiest u hiervoor, dan is de betonnen plaat hoger en het tuinscherm korter: vaak 130 of 150 cm. Alle benodigde producten vindt u in de categorie Hout-, steen- en rotsmotief. En zoals de naam al zegt, zijn er diverse ‘motiefplaten’ beschikbaar.  


Betonpalen en betonnen onderplaten

Palen en onderplaten voor een hout beton schutting zijn verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs en antraciet. Daarnaast zijn er twee varianten: palen met een semi-gladde structuur en palen met een gladde structuur. Bekijk hier alle opties voor betonpalen voor een hout beton schutting. Voor de stevigheid is het verstandig de betonpalen in beton te storten, lees ook meer hierover in ons blog over een schutting met betonpalen plaatsen. Om de hout beton schutting nog verder te verduurzamen raden wij aan om de tuinschermen met roestvrij stalen (RVS) bevestigingsmateriaal aan de palen te bevestigen.


Afdeklat voor hout beton schutting

Om uw hout beton schutting helemaal af te maken kunt u de tuinschermen voorzien van een afdeklat aan de bovenkant. Naast het feit dat dit zorgt voor een mooie afwerking, biedt het ook als voordeel dat het water niet op het hout blijft staan. Hierdoor kan het water er niet in trekken en wordt de hout beton schutting nog duurzamer. Onder de categorie Tuinhout vindt u afdeklatten van verschillende houtsoorten.


Tuindeur bij hout beton schutting

De hout beton schutting kunnen wij ook leveren met een bijpassende tuindeur. Deze tuinpoort is verkrijgbaar in dezelfde stijl als de tuinschermen. De tuindeur is voorzien van een verzinkt stalen frame waarop dezelfde planken als die van het tuinscherm bevestigd zijn. De deur wordt altijd in een passende ‘deurpost’ gehangen en is achteraf instelbaar dankzij de verstelbare hengen. Hierdoor is de tuindeur altijd goed te openen en te sluiten.
De tuinpoort kunnen wij leveren vanaf een breedte van 80 centimeter tot en met een breedte van 200 centimeter. Heeft u een brede opening of moet er een auto doorheen kunnen, dan is het ook mogelijk van deze tuindeuren een dubbele deur te maken. Wilt u weten wat er voor u mogelijk is en wat dit kost? Mail ons via info@tuinafscheiding.nl en wij sturen u geheel vrijblijvend een offerte.

Losse materialen voor een hout beton schutting bestellen

Bent u hovenier, aannemer, klussenier of gewoon iemand die de hout beton schutting zelf wil plaatsen? Ook dan is bestellen mogelijk, want wij leveren de materialen van de hout beton schutting ook los. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.