close2

Hout beton schutting

Zoekt u een stevige en duurzame schutting? Kies dan voor een hout beton schutting! U vindt bij Tuinafscheiding.nl alle materialen voor een hout beton schutting: betonplaten, betonpalen, tuinschermen en het juiste materiaal voor bevestiging en onderhoud. En omdat alle schermen uit ons assortiment gecombineerd kunnen worden met betonplaten en betonpalen, kunt u de schutting helemaal naar wens samenstellen!

Wij kunnen uw schutting ook plaatsen. Plan online een gratis adviesgesprek in!

Betonpalen schutting
Betonpalen schutting
Bekijk categorie Bekijk
Betowood schutting
Betowood schutting
Bekijk categorie Bekijk
Betonplaten schutting
Betonplaten schutting
Bekijk categorie Bekijk
Tuinhek beton
Tuinhek beton
Bekijk categorie Bekijk

Hout beton schutting samenstellen

Een hout beton schutting bestaat uit een of meerdere betonplaten, betonpalen en een tuinscherm. Hoe de schutting er precies uit komt te zien, kunt u helemaal zelf bepalen! Onze tuinschermen zijn leverbaar in diverse hoogtes en kunnen daardoor gecombineerd worden met alle betonpalen en soorten betonplaten uit ons assortiment.

Voor een eenvoudige hout beton schutting heeft u een lage betonplaat nodig, betonpalen en een tuinscherm van 180 cm hoog. De betonnen onderplaat is bij deze schuttingcombinatie voor een klein gedeelte zichtbaar en is vooral bedoeld om ervoor te zorgen dat het tuinscherm niet in contact komt met de grond. Hierdoor kan er geen vocht in het hout trekken en gaat het tuinscherm langer mee.

Wilt u een luxere schutting? Dan kunt u kiezen voor een hoge betonplaat en een tuinscherm van 150 cm hoog. In dit geval is de betonplaat volledig te zien en vormt echt een onderdeel van de schutting.

Of ga voor een echt robuuste schutting van hout en beton door te kiezen voor twee onderplaten op elkaar en een tuinscherm van 130 cm hoog. Het beton is bij deze schutting nadrukkelijk aanwezig en dat zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling. Er is keuze uit verschillende motieven betonplaten zodat u de schutting helemaal naar wens kunt samenstellen.

Heeft u vragen over een hout beton combinatie of wilt u graag voorbeelden in het echt zien? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie en een kijkje komen nemen in onze showtuin in Barneveld.

Betowood schutting

Een mooie hout beton schutting zet u snel neer met het Betowood schutting systeem. Deze schutting in leverbaar met vurenhouten of douglas houten rabatdelen die u kunt plaatsen tussen de speciale Betowood betonnen sleufpalen.

Hout beton schutting rotsmotief

Voor een stoer effect hebben wij betonplaten met verschillende motieven. Het meest bekend is de hout beton schutting met rotsmotief. Maar u kunt ook kiezen voor onder meer leisteenmotief en houtmotief. In de categorie betonplaten vindt u alle soorten motieven en platen die geschikt zijn voor een hout beton schutting.

Betonnen schutting

Naast een hout beton schutting kunt u ook kiezen voor een volledige betonnen schutting die bestaat uit betonpalen met een sleuf en betonplaten met een motief. Zo ontstaat een stoere en zichtdichte schutting!

Beton tuinhek

Wilt u graag een bijzonder tuinhek? Kies dan voor een volledig betonnen tuinhek! Een stoere en robuuste tuinafscheiding die u zelf kunt samenstellen met onze betonplaten en speciale betonpalen. Bekijk hier alle materialen voor een beton tuinhek.