close2
Filteren
Selectie verfijnen
Gewenste hoogte:

Tuinhek beton

Wilt u graag een robuust en onderhoudsvrij tuinhek? Denk dan eens aan een tuinhek van beton! Het is duurzaam en hoeft er zeker niet saai uit te zien. Met de verschillende motiefplaten in ons assortiment  en de keuze uit grijs of antraciet kunt u helemaal zelf de stijl van uw beton hekwerk bepalen.

Filteren
close2

6 producten

Filteren
close2

6 producten

Beton hekwerk

Een tuinhek van beton bestaat uit betonpalen met sleuf waar u de betonplaten in kunt schuiven. Bij het bestellen van de betonpalen kunt u kiezen uit twee varianten, namelijk geschikt voor één betonplaat en geschikt voor twee betonplaten. Een betonplaat is 36 cm hoog en een standaard tuinhek is meestal 80 cm hoog. U heeft voor een beton tuinhek dus twee betonplaten nodig. Met één betonplaat kunt u een mooie borderrand creëren.

Afdekkap beton tuinhek

Voor een robuuste afwerking van uw beton tuinhek hebben wij ook speciale betonnen afdekkappen in ons assortiment. De piramidevorm van de kap past bij de piramidevorm van de betonpalen waardoor het beton hek een geheel vormt.

Andere soorten tuinhekken

Bent u op zoek naar een ander soort tuinhek? Bekijk dan ons ruime assortiment tuinhekjes, met onder meer tuingaas, kastanje hekwerk en tuinhekken van composiet. Voor elk soort tuinhek hebben wij ook een bijpassend tuinpoortje en voor de bevestiging het juiste tuinhek beslag.