close2
Filteren
Selectie verfijnen
Kies het gewenste product:
  1. Grondspot 27 producten
  2. Opbouwlamp 4 producten
  3. Staande lamp 24 producten
  4. Wandlamp 37 producten
  5. In-lite systeem 13 producten
  6. In-lite accessoires 25 producten
  7. Buitenspot 6 producten

Led buitenverlichting

Voor een sfeervolle tuin heeft Tuinafscheiding.nl ook de led buitenverlichting van in-lite in het assortiment. Duurzame en energiezuinige buitenverlichting met eindeloos veel mogelijkheden.

Filteren
close2
Filteren
close2

U kunt bij onze vestiging in Barneveld ook een aantal voorbeelden van in lite led buitenverlichting zien. Kom gerust eens langs voor advies! Bekijk onze openingstijden en contactgegevens.

Led buitenverlichting in de tuin

Voor elke tuin is er wel een passend model in het assortiment van inlite led buitenverlichting. Of u nu een moderne of klassieke tuin heeft. Naast de bekende wandlampen zijn er ook buitenspots, grondspots en staande lampen verkrijgbaar. En dan is er ook nog keuze uit verschillende modellen, zowel rond als rechthoekig.
Bovendien zijn de lampen ook in vier verschillende kleuren verkrijgbaar. Fris wit past mooi in een moderne tuin en is mooi als de verlichting gezien mag worden. Zilvergrijs en donkergrijs vallen wat minder op. Nieuw in het assortiment is de kleur ‘corten’, die is een roestkleur die de lamp een robuuste en stoere uitstraling geeft.

Buitenverlichting in uw tuin

Meestal denkt men bij buitenverlichting aan paaltjes langs het tuinpad, maar er is zoveel meer mogelijk. Bijvoorbeeld het uitlichten van een mooie wand of bijzondere plant met een grondspot. Of verlichting bij een vijver of waterval, zodat het water ook ’s avonds te zien is. Maar ook een veranda of andere gezellige hoek in de tuin kan mooi verlicht worden met led buitenverlichting. Bijvoorbeeld met meerdere wandlampjes bij elkaar.

Led buitenverlichting: handig en veilig

Behalve sfeervol, is led buitenverlichting ook heel handig en functioneel. Bijvoorbeeld een lamp bij de deur zodat u ’s avonds goed kunt zien wie er aanbelt. Daarnaast is bewezen dat buitenverlichting inbrekers afschrikt, dus ook veiligheid is een voordeel van led buitenverlichting.