close2

Welkom bij Tuinafscheiding.nl!

Goede service en producten van de beste kwaliteit: daarvoor kunt u bij Tuinafscheiding.nl terecht. Wij leveren onder meer tuinafscheidingen in alle soorten en maten, bijpassende schuttingdeuren en tuinhout. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers hebben verstand van zaken en helpen u graag bij het vinden van de juiste tuinafscheiding.

In 2008 is ons bedrijf begonnen als kleine webwinkel vanaf een zolderkamer in Barneveld. In de jaren daarna is het bedrijf enorm gegroeid. Naast een uitgebreider assortiment kwamen er ook meer mederwekers bij. Inmiddels hebben we een gezellig, enthousiast team en bovendien prachtig pand aan de Wesselseweg 46 in Barneveld met daarachter een groot terrein met eigen voorraad. Elke dag werken we met plezier aan het bijhouden van onze mooie webwinkel en leveren we vanuit ons magazijn de beste tuinafscheidingen en andere houtproducten. 

Online en offline

Op onze website vindt u een overzicht van alle producten én mogelijkheden: van tuinschermen tot complete hout beton schuttingen en van schuttingdeuren tot materialen voor houtbouw. Bestellen gaat eenvoudig en u kunt kiezen voor levering bij u thuis of het ophalen van uw bestelling in Barneveld. Maar u kunt ook 'offline' bij ons terecht! Bij onze vestiging aan de Wesselseweg 46 in Barneveld vindt u een showtuin en kunt u onder het genot van een kopje koffie al uw vragen stellen aan onze verkoopadviseurs. Als de producten van uw keuze op voorraad zijn, kunt u deze bovendien direct meenemen.

Uw schutting laten plaatsen

Wij leveren graag de beste tuinafscheidingen, maar kunnen u ook het plaatsen uit handen nemen. Met onze montageteams komen we graag langs om uw schutting te plaatsen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wilt u een schutting van hout en beton? Bekijk dan eens het overzicht met alle mogelijkheden en vraag direct een offerte aan voor een hout beton schutting inclusief plaatsing.

Zakelijke klanten

Naast particulieren leveren wij ook aan hoveniers, aannemers en bouwbedrijven. Meer weten? Bekijk dan hier meer informatie over de mogelijkheden voor zakelijke klanten.