close2

Kastanje palen

Kastanje palen staan bekend om de landelijke uitstraling en duurzaamheid. Kastanjehout heeft geen onderhoud nodig en gaat 15 tot 20 jaar mee. In ons assortiment vindt u kastanjehouten palen in verschillende diameters en lengtes.

Filteren
close2

10 producten

Filteren
close2

10 producten

Palen van kastanjehout zijn heel geschikt om kastanje hekwerk mee te plaatsen. Het voordeel is dat kastanje van nature goed bestand is tegen schimmels en vocht, waardoor het lang meegaat en geen onderhoud nodig heeft. In ons assortiment vindt u kastanje palen met verschillende diameters. Zo kunt u zelf de uitstraling van uw kastanjehouten tuinafscheiding bepalen. Naast de smalle palen hebben wij ook prachtige robuuste kastanje rondhout palen met een diameter van wel 20 tot 25 cm met schorsrand.

Kastanjehouten palen en hekwerk

Naast kastanje palen heeft Tuinafscheiding.nl ook andere producten van kastanjehout, zoals kastanje hekwerk, maar ook vlechtscherm van kastanjehout en kastanje schapenhek. Daarnaast leveren wij ook looppoorten en landhekken van kastanje. Deze kunt u plaatsen met kastanjehouten palen, maar ook met eikenhouten palen. Eikenhout is ook duurzaam en vergrijst ook net zo mooi als kastanjehout.

Waarom kastanjehout?

Een tuinafscheiding van kastanjehout is heel geschikt als u van een landelijke uitstraling houdt. Maar ook als u duurzaamheid belangrijk vindt. Kastanjehout staat erom bekend dat het weinig last heeft van vocht en schimmel. Dat zorgt voor een lange levensduur van wel 15 tot 20 jaar en dat zonder dat u het hout hoeft te behandelen. De schapenhekken zijn de meest bekende producten van kastanjehout, maar ook een dichte tuinafscheiding van kastanje is erg mooi. Zo wordt het robuuste karakter nog meer benadrukt.

Kastanje palen kopen

Bij tuinafscheiding.nl hebben wij diverse kastanje palen op voorraad. U kunt ervoor kiezen om de palen thuis te laten bezorgen, maar ophalen bij onze vestiging in Barneveld is ook mogelijk.