close2

Gaasmatten & trellis schermen

Met gaasmatten en houten trellis schermen kunt u alle kanten op. De gaasmatten zijn ideaal als ondergrond voor natuurlijke matten en klimplanten en ook leverbaar als gaaspaneel met kader. Met de houten trellis schermen kunt u een mooie open schutting plaatsen, maar ook deze schermen zijn geschikt voor klimplanten.

Gaasmatten
Gaasmatten
Bekijk categorie Bekijk
Houten trellis
Houten trellis
Bekijk categorie Bekijk
Gaaspaneel met kader
Gaaspaneel met kader
Bekijk categorie Bekijk

Gaasmat

Een gaasmat is de ideale ondergrond voor klimplanten of een natuurlijke mat. De gaasmatten zijn leverbaar in verschillende soorten en afmetingen. Denk aan een verzinkte draadmat met lichte kleur die bij ieder tuin past, maar er zijn ook betongaasmatten die dankzij de roestkleur een robuuste uitstraling hebben. Of ga voor modern en kies voor een stijlvolle zwarte gaasmat.

Gaasscherm met kader

Naast de gaasmatten hebben wij ook gaasschermen of gaaspanelen met een houten kader er omheen. Dankzij dit kader kunt u deze schermen ook wat gemakkelijker als ‘los’ tuinscherm neerzetten. Ook de gaasschermen zijn een ideale ondergrond voor klimplanten en natuurlijke matten.

De gaasschermen zijn ook mooi te combineren met verschillende soorten houten tuinschermen. Heeft u bijvoorbeeld een douglas schutting, dan kunt u dichte tuinschermen afwisselen met een gaasscherm met douglas houten rand. Of kies voor een langere levensduur met een gaasscherm met hardhouten kader. Als u het gaas laat begroeien met klimplanten, dan heeft u na verloop van tijd een mooie afwisseling van hout en groen in uw tuinafscheiding.

Houten trellis schermen

Naast de gaaspanelen met kader hebben wij ook houten trellis schermen in ons assortiment. Deze tuinschermen hebben net als gaasmatten een open karakter, maar zijn volledig van hout gemaakt. Dit geeft een natuurlijke uitstraling die mooi past bij een groene tuin. Of kies juist voor contrast door een houten trellis scherm in een moderne tuin met veel steen te plaatsen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van gaasmatten, gaaspanelen met kader en houten trellissen? Neem gerust contact op met ons voor meer informatie en advies.