close2
Filteren
Selectie verfijnen
Gewenste afmeting (HxB):
  1. 180x90 cm 4 producten
  2. 180x180 cm 4 producten
Gewenste hoogte:

Gaaspaneel met kader

Een gaaspaneel met houten kader is een mooi alternatief voor een houten tuinscherm met planken. Het kader zorgt voor een stevige geheel en het gaas is een mooie ondergrond om bijvoorbeeld klimplanten tegenaan te laten groeien.

Filteren
close2

4 producten

Filteren
close2

4 producten

In ons assortiment vindt u verschillende soorten gaaspanelen met kader. U kunt kiezen uit een rand van geïmpregneerd hout, douglas hout of hardhout. Het hout heeft een natuurlijke uitstraling die mooi past in een natuurlijke tuin, maar het kan ook juist mooi zijn als natuurlijk accent in een moderne tuin met veel steen.

Gaaspaneel met kader en klimplanten

Onze gaaspanelen met kader worden meestal gecombineerd met klimplanten. Het gaas zorgt voor een mooie open uitstraling, maar als u ook graag wat privacy wilt in de tuin, dan kunnen klimplanten daarvoor zorgen. Uiteindelijk vormt zich dan een natuurlijke, groene tuinafscheiding. De afwisseling van gaaspanelen met houten tuinschermen geeft een speels effect.

Door de verschillende verkrijgbare houtsoorten kunt u de gaaspanelen met kader bovendien met veel van onze tuinschermen combineren. Naast de tuinschermen van geïmpregneerd hout hebben wij namelijk ook douglas tuinschermen die passen bij de gaaspanelen met kader van douglashout. Of kies voor duurzaam en combineer een gaaspaneel met hardhouten kader met hardhouten tuinschermen.

Gaasmatten met kader plaatsen

Voor het plaatsen van gaasmatten met kader kunt u het beste hardhouten palen gebruiken. Deze zijn duurzaam en passen goed bij de natuurlijke kleur van het houten kader.