close2
Filteren
Selectie verfijnen
Gewenste afmeting (HxB):
  1. 40x180 cm 1 product
  2. 60x180 cm 1 product
  3. 180x30 cm 1 product
  4. 180x40 cm 3 producten
  5. 180x60 cm 5 producten
  6. 180x90 cm 4 producten
  7. 180x180 cm 7 producten

Houten trellis

Voor een luchtige tuinafscheiding zijn houten trellis schermen ideaal. U kunt ze los plaatsen, maar ook in combinatie met klimplanten. Bovendien passen deze schermen goed bij de houten tuinschermen en hardhouten tuinschermen uit ons assortiment.

Filteren
close2

9 producten

Filteren
close2

9 producten

Trellis schermen van hout

Een houten trellis scherm past erg mooi in een groene tuin dankzij de natuurlijke kleur. Bovendien is het een stevige constructie om klimplanten tegenaan te laten groeien. Vindt u trellisschermen mooi, maar wilt u ook privacy in uw tuin? Dan kunt u ook dichte tuinschermen afwisselen met trellis schermen. Zo oogt uw schutting luchtiger, maar heeft u geen volledige inkijk in uw tuin. Als u bovendien kiest voor klimplanten bij de trellissen, dan heeft u na verloop van tijd ook op die plekken minder doorkijk.

Soorten trellisschermen

In ons assortiment vindt u verschillende houten trellis schermen. Houdt u van een strakke vorm dan zijn trellissen met vierkante openingen een goede keuze. Wilt u graag een speelser effect? Kies dan voor schermen met diagonale vakken. Een trellisscherm met diagonale vakken en een toogvorm aan de bovenkant heeft bovendien ook een vriendelijke uitstraling. De schermen zijn leverbaar in verschillende afmetingen.

De houten trellis tuinschermen zijn leverbaar in geïmpregneerd hout en hardhout. De modellen van geïmpregneerd hout zijn een voordelige keuze, maar hebben een minder lange levensduur dan de schermen van hardhout. Een hardhouten trellisscherm gaat 15 tot 20 jaar mee.

Houten trellis scherm plaatsen

U kunt trellis schermen plaatsen met houten schuttingpalen. Wilt u graag een duurzame schutting plaatsen dan raden wij u hardhouten palen aan, omdat deze een lange levensduur hebben. Kiest u voor een laag trellisscherm, dan kunt u deze ook bovenop een ander laag tuinscherm plaatsen. Zo heeft u uiteindelijk wel een hoog tuinscherm, maar met een open karakter dankzij de open vakken.