close2

Tuinhek beslag

Maak uw tuinhek helemaal af met het juiste tuinhek beslag! U vindt hier verschillende soorten materialen voor het ophangen van uw hek en natuurlijk heksluitingen.

Filteren
close2

Toont 1-18 van 40 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 40 producten

Met ons tuinhek beslag zorgt u ervoor dat uw tuinhek stevig gemonteerd wordt. Er is keuze uit verschillende soorten producten dus u vindt hier altijd het juiste materiaal. Een tip: met ons tuinhek beslag in zwart maakt u van uw tuinhek een echte eye catcher!

Heksluiting

Naast de materialen om uw tuinhekjes te bevestigen, hebben wij ook diverse heksluitingen in ons assortiment. Bijvoorbeeld een handige automatische heksluiting waarbij het hek in het slot valt en niet zomaar weer opengaat. Of kies voor een robuuste overslaggrendel die heel geschikt is voor het sluiten van een dubbele poort.

Houdt u van klassiek? Dan is ons blackline tuinhek beslag een goede keuze! U kunt een bevestigingsset bestellen met daarin plaatduimen, hengen en een heksluiting, maar de artikelen zijn ook los te bestellen. Bijvoorbeeld een elegante ring heksluiting of een robuust boerenklinkstel.

Een andere praktische en voordelige tuinhek sluiting is de poortschuif. Hiermee sluit u snel en eenvoudig één kant van het tuinpoortje af.

Twijfelt u over het juiste tuinhek beslag? Bel of mail ons dan gerust, onze medewerkers geven u graag persoonlijk advies.