• Scherpe prijzen
  • Snel geleverd
  • Achteraf betalen
Winkelwagen (0)

De specialist in Hout Beton Schutting,
Douglas hout en Tuinafscheidingen

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786991

Waaierschermen

Een waaierscherm is ideaal als u op zoek bent naar een subtiele maar toch dichte tuinafscheiding. Het tuinscherm in de vorm van een waaier heeft een vriendelijke uitstraling door de halfronde vorm. U kunt ervoor kiezen om een volledige tuinafscheiding van waaierschermen neer te zetten, maar ook voor het creëren van een gezellig beschut hoekje in de tuin is een waaierscherm zeer geschikt.

Denk bijvoorbeeld aan een waaierscherm aan de randen van een terras. U heeft dan wel privacy, maar geen massieve hoge afscheiding die gesloten overkomt. Een andere mogelijkheid is om met twee waaierschermen een hoekje te maken. U kunt beide schermen eenvoudigweg aan één paal vastmaken en zo heeft u een gezellige zithoek in de tuin.

Onze waaierschermen zijn van geïmpregneerd grenenhout en geïmpregneerd vurenhout. De gemiddelde levensduur van dit hout is ongeveer 10 tot 15 jaar. Tuinafscheiding.nl is dealer van o.a. Hillhout, Woodvision, Tuindeco, Mobilane, Betafence, Dekker hout, Elephant, Carpentier

U kunt bij ons ook terecht voor onderstaande soorten tuinschermen:

 

Wilt u zelf een tuinscherm maken voor uw tuinafscheiding? Bekijk dan ons assortiment tuinhout met diverse soorten hout zoals Douglas hout.