close2

Waaierschermen

Op zoek naar een subtiele, dichte tuinafscheiding? Dan is een waaierscherm ideaal! U heeft direct privacy, maar door de halfronde vorm heeft de afscheiding een vriendelijke uitstraling.

Filteren
close2

1 product

Filteren
close2

1 product

Onze houten tuinschermen zijn vaak rechthoekig of vierkant van vorm, waardoor een schutting er strak uitziet. Is dat niets voor u? Dan zijn waaierschermen met speelse, halfronde vorm een perfect alternatief.

Tuinschutting of terrasscherm

U kunt met de waaier tuinschermen een volledige schutting plaatsen, maar ook een gezellig beschut hoekje in de tuin creëren is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het afschermen van een terras, zo heeft u wel privacy, maar de halfronde waaiervorm zorgt er ook voor dat het geheel een vriendelijke uitstraling heeft en oogt minder massaal dan een rechthoekig of vierkant tuinscherm.

Houten waaierschermen

Onze waaierschermen zijn leverbaar in geïmpregneerd vuren, grenen en onbehandeld douglas hout. Elke houtsoort geeft het waaier tuinscherm weer een eigen uitstraling. Het waaierscherm van vurenhout is wat lichter van kleur dan de waaier van grenenhout. Het douglas houten waaierscherm heeft een warme, roze-achtige kleur. Alle waaier tuinschermen zullen door weersinvloeden vergrijzen. Dit heeft geen invloed op de levensduur ervan, maar benadrukt de natuurlijke uitstraling van het hout.

Soorten waaierschermen

De waaierschermen zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Voor een subtiele afscheiding kunt u kiezen voor de afmeting 120 x 120 cm, dit waaier tuinscherm is bijvoorbeeld heel geschikt om een gezellig hoekje in de tuin te creëren. Wilt u toch meer privacy dan hebben wij ook grotere waaierschermen van 150 x 150 cm en 180 x 180 cm. Aan u de keuze!

Wilt u toch liever een lage schutting met een rechte vorm? Veel van onze tuinschermen zijn in diverse hoogtes leverbaar. Bekijk alle tuinschermen. Bent u op zoek naar advies? Geen probleem, neem gerust contact met ons op voor advies en een vrijblijvende offerte.