close2

Tuinpoortje

Een tuinpoortje wordt ook wel een tuinhek poort of tuinhek deur genoemd. U vindt hier tuinpoortjes die passen bij ons assortiment houten tuinhekjes en composiet tuinhekken. Maar de tuinhek poorten zijn ook te combineren met andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen.

Filteren
close2

11 producten

Filteren
close2

11 producten

Tuinpoortje of tuinpoort?

Met een tuinpoortje wordt meestal een laag deurtje bedoeld om een tuin af te sluiten. In ons assortiment tuinhekjes vindt u verschillende lage hekken waar u de tuinpoortjes mee kunt combineren. Zo heeft u een geheel in uw tuinafscheiding.
Zoekt u een groter hek, dus een echte tuinpoort, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Met onze grotere tuinpoorten kunt u bijvoorbeeld mooi uw oprit afsluiten. U vindt de grotere tuinpoorten bij de categorie Dubbele poort.

Soorten tuinpoortjes

Er zijn tuinpoortjes van verschillende materialen. De houten tuinhek poortjes hebben een natuurlijke uitstraling en passen bij elke tuin. In combinatie met onze houten tuinhekjes vormen ze een mooi geheel. Maar u kunt een houten tuinhek poort ook goed combineren met een andere soort tuinafscheiding, bijvoorbeeld als poortje tussen twee groene kant en klaar hagen. Een hardhouten tuinpoortje is dan een goede keuze vanwege de mooie donkere kleur en de lange levensduur.

Wilt u een tuinpoortje wat mooi is én onderhoudsvrij? Dan is een composiet tuinhek poort aan te raden. Composiet is een combinatie van houtvezel en kunststofvezel waardoor het sterk is en geen onderhoud nodig heeft. Een composiet tuinpoortje staat mooi in een moderne tuin, maar kan ook een mooi contrast zijn in een tuin met veel groen.

Meer weten over tuinpoortjes of andere producten uit ons assortiment? Neem gerust contact met ons op.