close2

Boomschorsmatten

Wilt u graag een natuurlijke tuinafscheiding met warme en robuuste uitstraling? Dan zijn boomschorsmatten ideaal! De structuur is vrij grof, waardoor deze natuurlijke matten een stoere uitstraling hebben.

Filteren
close2

9 producten

Filteren
close2

9 producten

Bij een natuurlijke tuinafscheiding denken veel mensen meteen aan groen, maar dat hoeft niet. Met boomschorsmatten heeft u een robuuste en natuurlijke schutting dankzij de mooie donkere kleur en de grove structuur van het schors. Vaak zien we deze terug in een echte beach tuin of juist een bosachtige tuin! En u kunt het uiteraard wel combineren met groen. Bijvoorbeeld door deze natuurlijke matten te plaatsen bij groene beplanting. Maar u kunt de boomschorsmatten ook laten begroeien met klimplanten, zodat er een mooie combinatie ontstaat van warm bruin en fris groen.

Boomschorsmat als balkonscherm

Een mat van boomschors is een mooie toevoeging aan uw tuin, maar kan ook prima geplaatst worden als balkonscherm. Er zijn diverse hoogtes verkrijgbaar en bovendien zijn de matten eenvoudig zelf op maat te maken met een zaag of snoeischaar. Het voordeel is dat u meteen privacy heeft op uw balkon, want de boomschorsmatten zijn nagenoeg zichtdicht.

Boomschorsmatten plaatsen

Wilt u een boomschorsmat plaatsen dan is een stevige ondergrond belangrijk. Dat kan een muur zijn, maar ook een bestaande schutting of een gaaspaneel. Met trekbandjes kunt u de mat vervolgens vastzetten. Het is handig om de mat wel een aantal centimeter boven de grond de plaatsen. Hierdoor komt het materiaal niet in contact met de vochtige grond en gaat de boomschorsmat langer mee.

Natuurlijke matten op rol

Als u een boomschorsmat koopt, dan wordt deze op rol geleverd. Hierdoor past de mat meestal goed in een auto en is dus makkelijk te vervoeren. Maar wij kunnen de boomschorsmatten uiteraard ook bij u thuis bezorgen.

Naast boomschorsmatten kunt u bij ons ook terecht voor een bamboe schuttting, wilgentenen schutting, rieten schutting en heidematten. Toch een liever een groene schutting? Dan is de kant en klaar haag iets voor u. Of kies voor een stoere, moderne natuurlijke schutting van steenkorven.

Wilt u meer weten over natuurlijke matten of heeft u een andere vraag over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven graag antwoord op uw vragen en vrijblijvend advies.