• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Boomschorsmatten

Bij een natuurlijke tuinafscheiding denken veel mensen meteen aan groen, maar dat hoeft dus niet! Met de boomschorsmat heeft u een robuuste en natuurlijke schutting dankzij de mooie donkere kleur en de grove structuur van het schors. Vaak zien we deze terug in een echte beach tuin! En u kunt het uiteraard wel combineren met groen. Bijvoorbeeld door deze natuurlijke matten te plaatsen bij groene beplanting. Maar u kunt de matten ook laten begroeien met klimplanten, zodat er een mooie combinatie ontstaat van warm bruin en fris groen.

7 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

De ultieme natuurlijke tuinafscheiding? Dat is misschien wel de boomschorsmat. De mooie ruwe structuur zorgt voor een robuust karakter en de bruine kleur voor een warme uitstraling.

Boomschorsmat op het balkon

Een mat van boomschors is een mooie toevoeging aan uw tuin, maar kan ook prima geplaatst worden als balkonschutting. Er zijn diverse hoogtes verkrijgbaar en bovendien zijn de matten ook eenvoudig zelf op maat te maken met een zaag of snoeischaar.

Het voordeel is dat u meteen privacy heeft op uw balkon, want de boomschorsmatten zijn nagenoeg zichtdicht.

Boomschorsmat plaatsen

Wilt u een boomschorsmat plaatsen dan is een stevige ondergrond belangrijk. De mat moet namelijk ergens aan vastgemaakt worden. Dat kan een muur zijn, maar ook een bestaande schutting of een gaaspaneel. Met trekbandjes kunt u de mat vervolgens vastzetten.

Het is handig om de mat wel een aantal centimeter boven de grond de plaatsen. Hierdoor komt het materiaal niet in contact met de vochtige grond en gaat deze langer mee.

Andere natuurlijke matten

Vindt u boomschors toch wat te ruw? Dan is een heidemat een goed alternatief. De structuur daarvan is wat fijner, maar de kleur net zo donker als die van een boomschorsmat.

Wilt u meer informatie over de boomschorsmat of een andere natuurlijke tuinafscheiding? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers geven u graag vrijblijvend advies. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.