close2
Filteren
Selectie verfijnen
Gewenste afmeting (HxB):
  1. 8,5x8,5 cm 2 producten
  2. 10x10 cm 8 producten
  3. 11,5x11,5 cm 2 producten

Betonpalen schutting

Kies voor een stevige constructie van uw schutting met onze betonpalen! U kunt kiezen voor grijze of antraciet (donkergrijze) palen in verschillende kopmaten. Bovendien hebben wij ook betonnen palen met sleuf waarmee u snel een mooie hout beton schutting kunt plaatsen.

Filteren
close2

17 producten

Filteren
close2

17 producten

Betonpalen schutting

Het grote voordeel van een schutting met betonpalen is de stevigheid. Betonpalen zijn zeer sterk en houden de schutting dus goed op zijn plaats. Bovendien is beton duurzaam, want het is niet gevoelig voor vocht en zal niet gaan rotten, zoals bij houten schuttingpalen wel kan gebeuren. Kortom betonpalen voor een schutting zijn de perfecte keuze als u lang wilt genieten van uw schutting!

De betonpalen hebben een diamantkop en een gladde structuur. In principe kunt u al onze tuinschermen van 180 x 180 cm plaatsen met deze betonpalen.

Kleur betonnen palen

U kunt kiezen voor betonnen palen in grijs of antraciet. Beide kleuren geven uw schutting een geheel eigen karakter. Grijs is een lichte kleur en zorgt met een tuinscherm van blank hout voor een mooie schutting die in elke tuin past en niet teveel opvalt. Houdt u wel van contrast, dan is antraciet met een licht houten scherm of juist donkerder hardhout een fraaie combinatie. Of combineer beton met zwart hout of juist composiet voor een stoere en moderne uitstraling.

De betonnen palen in antraciet kunnen na verloop van tijd verkleuren. De palen worden dan wat lichter, wat komt omdat de kleurstoffen uti het beton wegtrekken. Wilt u dat de betonpalen hun kleur behouden, dan kunt u deze behandelen met een betoncoating. Wij adviseren om dit elke 2 à 3 jaar te doen.

Sleufpalen beton

In ons assortiment vindt u ook sleufpalen van beton. Handig als u snel een hout beton schutting wilt plaatsen, want bij deze betonpalen schuift u het tuinscherm eenvoudigweg in de sleuf. Er zijn daardoor geen bevestigingssteunen nodig. Bovendien kunt u deze sleufpalen ook vullen met alleen betonplaten, zodat er een volledige betonnen schutting ontstaat. Ook de sleufpalen van beton zijn verkrijgbaar in grijs en antraciet.

Twijfelt u over uw keuze voor betonpalen of heeft u een andere vraag? Dan kunt u altijd gerust contact met ons opnemen, wij geven u graag meer informatie en professioneel advies.