close2
Filteren
Selectie verfijnen
Hoeveelheid privacy:
  1. Volledige privacy 4 producten
Gewenste afmeting (HxB):
  1. 90x180 cm 1 product
  2. 130x180 cm 2 producten
  3. 150x180 cm 1 product
  4. 180x90 cm 1 product
  5. 180x90 cm horizontaal 1 product
  6. 180x180 cm 5 producten
  7. 180/90x180 cm 1 product
Gewenste afwerking:
  1. Geschaafd 4 producten

Douglas tuinschermen

Zoekt u een mooie en duurzame schutting? Kies dan voor een douglas tuinscherm! U heeft er gemiddeld 10 tot 15 jaar plezier van en de uitstraling is prachtig landelijk.

Filteren
close2

9 producten

Filteren
close2

9 producten

Onbehandelde douglas tuinschermen

Onze tuinschermen zijn gemaakt van blank, onbehandeld douglas hout wat een gemiddelde levensduur van 10 tot 15 jaar heeft. Het hout heeft van nature een warme, roze-achtige kleur die door weersinvloeden verkleurt naar zilvergrijs. Dat is een natuurlijk proces wat geen invloed heeft op de levensduur van onze douglas tuinschermen. De vergrijzing zorgt bij douglas hout voor een natuurlijke en landelijke uitstraling die deze houtsoort zo populair maakt. De originele kleur behouden kan overigens ook, hiervoor kunt u het hout behandelen met HK lazuur Douglas.

Soorten douglas schermen

In ons assortiment vindt u verschillende modellen tuinschermen van douglashout. De planken schermen zijn verschillend in plankbreedte en de ruimte tussen de planken. Dit bepaalt ook de doorkijk van het douglas tuinscherm. Er zijn schermen met gemiddelde doorkijk en ook zichtdichte schermen zonder doorkijk waardoor u optimale privacy heeft in uw tuin.

Met de gaaspanelen met douglas rand heeft u uiteraard veel doorkijk, maar deze panelen worden vaak gecombineerd met klimplanten zodat u er uiteindelijk een mooie groene schutting ontstaat. De douglas rand verkleurt langzaam naar zilvergrijs waardoor het helemaal past bij de natuurlijke uitstraling van de planten.

Zweeds rabat tuinscherm

Nieuw in ons assortiment is het Zweeds rabat douglas tuinscherm. De Zweeds rabat schutting wordt steeds populairder en is met dit tuinscherm eenvoudig zelf te plaatsen. Dit douglas tuinscherm wordt namelijk kant en klaar geleverd en kan hierdoor meteen gemonteerd worden tussen betonpalen. Zo heeft u snel een echte Zweeds rabat schutting staan die zorgt voor een landelijke sfeer in uw tuin!

Hout beton schutting met douglas tuinschermen

U kunt douglas tuinschermen plaatsen met houten palen, maar ook de combinatie met betonpalen is mogelijk. Bovendien kunt u kiezen voor speciale betonnen onderplaten met of zonder motief. Wilt u graag zo’n mooie hout beton schutting? Bekijk onze voorbeelden en vraag eventueel meteen een offerte aan voor een hout beton schutting inclusief plaatsen.

Accessoires & onderhoud douglas schutting

Heeft u douglas tuinschermen gekozen, dan kunt u deze helemaal in stijl afmaken met onze afdeklatten. Er is keuze uit een douglas houten afdeklat waarmee u de landelijke sfeer doortrekt in de afwerking. Wilt u een wat stoerder tintje aan uw douglas schutting geven? Kies dan voor een mooie afdeklat van verzinkt staal of een zwarte afdeklat!

En wilt u graag de originele kleur van uw douglas schutting behouden? Dan kunt u bij Tuinafscheiding.nl uiteraard ook terecht voor de juiste onderhoudsproducten hiervoor, zoals HK lazuur douglas.

Douglas hout

Wilt u toch zelf aan de slag met het maken van een douglas schutting? Bekijk dan ons assortiment douglas hout producten, zoals douglas planken, douglas palen en douglas rabatdelen. En heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!