• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0
Houtbouw

Houtbouw

Gaat u zelf aan de slag met een houten schuur, houten tuinhuis of een veranda bouwen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want ook voor houtbouw hebben wij alle materialen die u nodig heeft. Naast een groot assortiment tuinhout vindt u hier plaatmateriaal en isolatiemateriaal. Daarnaast hebben wij ook verschillende soorten dakbedekking en natuurlijk ook een passende zinken dakgoot of kunststof dakgoot voor uw houten schuur, houten tuinhuis of veranda.

Inspiratie opdoen? Bekijk ons stappenplan douglas overkapping maken en ga zelf aan de slag!

Zelf aan de slag met houtbouw

Vaak weet u zelf het beste hoe uw houten schuur, tuinhuis of veranda eruit moet komen te zien. Als u er dan zelf mee aan de slag wilt, heeft u alleen nog maar de juiste materialen nodig. Bij ons kunt u terecht voor alle materialen die nodig zijn bij houtbouw. Natuurlijk is het hout een heel belangrijk onderdeel, dit vindt u op onze website onder de categorie tuinhout.

Houtbouw materialen

Heeft u het hout, dan zijn er nog veel andere materialen nodig om een houten constructie neer te zetten, zoals bijvoorbeeld plaatmateriaal voor de afwerking en het juiste bevestigingsmateriaal. Maar misschien wilt u ook wel een deel isoleren, daarom vindt u in deze categorie Houtbouw ook isolatiemateriaal. Om uw houten schuur, tuinhuis of veranda helemaal af te maken hebben wij ook een ruim assortiment dakbedekking in verschillende materialen. Wat dacht u van mooie dakpanplaten, waardoor u snel een mooi pannendak legt. Een plat dak kunt u mooi afwerken met ons EPDM dakfolie

Houtbouw deuren en ramen

Gaat u aan de slag met een houten tuinhuis of schuur dan zijn deuren en ramen natuurlijk ook van belang. Speciaal voor houtbouw hebben wij een mooi assortiment van douglas ramen en deuren. Dubbele deuren, enkele deuren en met of zonder glas: u vindt het hier allemaal.
Maakt u zelf een deur of raam, dan kunt u het hang- en sluitwerk ook los bij ons bestellen.

 

U ziet het: ook voor houtbouw vindt u bij Tuinafscheiding.nl het juiste materiaal. En heeft u vragen? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met informatie en deskundig advies!

Zelf aan de slag met bouwen in de tuin? Lees dan ook onze blogs:

Tuinhek plaatsen
Tuinhek maken
Schapenhek plaatsen
Tuindeur of tuinpoort maken
Schutting plaatsen
Zweeds rabat bevestigen
Veranda bouwen
Betonpalen schutting plaatsen
Beschoeiing plaatsen
Grondkering maken
Betonpoer plaatsen
Pergola maken