• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Lamellen schutting zwart composiet

De composiet lamellen schutting van Duofuse is een moderne tuinafscheiding die bovendien onderhoudsvrij is. De structuur is fijn door de lamellen, maar het geeft ook een strakke uitstraling door de rechte lijnen. De kleur Graphite Black benadrukt bovendien dit moderne karakter. U vindt hier alle materialen om een zwarte Duofuse lamellen schutting op te bouwen, zoals palen, u-profielen en afdekkapjes. Daarnaast zijn kant en klare tuinschermen ook verkrijgbaar.

Deze Duofuse lamellen schutting is ook beschikbaar in de warme kleur Tropical Brown en de lichte kleur Stone Grey.

Composiet lamellen schutting

De schutting is gemaakt van composiet: een materiaal dat bestaat uit een combinatie van hout en kunststof. Het houtdeel zorgt voor een natuurlijke uitstraling en door het te combineren met kunststof ontstaat een sterk materiaal wat geen onderhoud nodig heeft. 

Het composiet lamellen schuttingsysteem bestaat uit palen, profielen en planken met de lamellenstructuur. De speciale profielen worden op de palen vastgemaakt, daarna schuift u de planken eenvoudig bovenop elkaar in de profielen. Zo bouwt u eenvoudig een stevige en degelijke composiet schutting met lamellen structuur.
De schutting heeft na plaatsing geen onderhoud nodig. Als het composiet erg vuil wordt, kunt u het eenvoudig met water schoonmaken. Binnen acht weken na het plaatsen van de tuinafscheiding kan de kleur heel iets veranderen. Na deze periode is het materiaal kleurvast voor de rest van de levensduur.