close2
Schutting laten plaatsen
BLOG ARTIKEL

Schutting laten plaatsen

date 02 augustus 2022

Heeft u een mooie schutting uitgekozen, dan komt de belangrijkste stap: het plaatsen. Omdat dit een behoorlijke klus kan zijn, kunt u ook door ons uw schutting laten plaatsen. Onze ervaren montagecollega's nemen u het werk uit handen en zorgen ervoor dat de tuinafscheiding van uw keuze netjes in uw tuin komt te staan. Met een laser voor het perfect uitmeten en andere professionele gereedschappen, zorgen zij voor een vakkundige montage. De schutting laten plaatsen kunt u dus gerust aan ons over laten.

Bekijk alle mogelijkheden hier & plan direct een gratis adviesgesprek in!

Welke schutting laten plaatsen

In principe kunnen wij elke tuinafscheiding die u bij ons bestelt, ook voor u plaatsen. U kunt bijvoorbeeld een mooie schutting laten plaatsen met houten of composiet tuinschermen. Maar het is ook mogelijk te kiezen voor bijvoorbeeld een Zweeds rabatschutting met douglashouten palen. Of wat dacht u van een natuurlijke schanskorfschutting gecombineerd met kant-en-klaar hagen. 

Bekijk ons complete assortiment tuinafscheidingen hier: 

Hoe werkt een schutting laten plaatsen?

U kunt online een adviesgesprek plannen voor het plaatsen van een schutting. Wij ontvangen graag zoveel mogelijk informatie van u over de gewenste schutting. Denk aan het soort schutting, de afmeting die u nodig heeft en uw woonplaats. Eén of meerdere foto's van de plek waar u de schutting wilt laten plaatsen is voor ons ook handig. Zo kunnen wij een passende offerte voor u maken. Dit bespreken we uiteraard allemaal tijdens het adviesgesprek met u.

Kosten schutting plaatsen

Op tuinafscheiding.nl vindt u tuinafscheidingen voor scherpe prijzen en ook een schutting plaatsen doen wij voor een scherp tarief. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan