close2
Schutting laten plaatsen
BLOG ARTIKEL

Schutting laten plaatsen

date 10 september 2020

Heeft u een mooie schutting uitgekozen, dan komt de belangrijkste stap: het plaatsen. Omdat dit een behoorlijke klus kan zijn, kunt u ook door ons uw schutting laten plaatsen. Onze ervaren montagecollega's nemen u het werk uit handen en zorgen ervoor dat de tuinafscheiding van uw keuze netjes in uw tuin komt te staan. Met een laser voor het perfect uitmeten en andere professionele gereedschappen, zorgen zij voor een vakkundige montage. De schutting laten plaatsen kunt u dus gerust aan ons over laten.

Bekijk alle mogelijkheden hier & vraag meteen een offerte aan!

Welke schutting laten plaatsen

In principe kunnen wij elke tuinafscheiding die u bij ons bestelt, ook voor u plaatsen. U kunt bijvoorbeeld een mooie schutting laten plaatsen met houten of composiet tuinschermen. Maar het is ook mogelijk te kiezen voor bijvoorbeeld een Zweeds rabatschutting met douglashouten palen. Of wat dacht u van een natuurlijke schanskorfschutting gecombineerd met kant-en-klaar hagen. 

Bekijk ons complete assortiment tuinafscheidingen hier: 

Kiest u voor een hout beton schutting? Bekijk dan hier de prijzen voor hout beton schutting inclusief plaatsing, vink uw keuzes aan en vraag direct een offerte aan! 

Hoe werkt een schutting laten plaatsen?

Door ons een mail te mailen naar: [email protected] kunt u een offerte aanvragen voor het plaatsen van een schutting. Wij ontvangen graag zoveel mogelijk informatie van u over de gewenste schutting. Denk aan het soort schutting, de afmeting die u nodig heeft en uw woonplaats. Eén of meerdere foto's van de plek waar u de schutting wilt laten plaatsen is voor ons ook handig. Zo kunnen wij een passende offerte voor u maken. 

Vergeet ook niet uw adresgegevens en telefoonnummer te vermelden. Zo kunnen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen als er nog vragen zijn. De offerte voor schutting plaatsen ontvangt u binnen enkele dagen per e-mail. 

Kosten schutting plaatsen

Op tuinafscheiding.nl vindt u tuinafscheidingen voor scherpe prijzen en ook een schutting plaatsen doen wij voor een scherp tarief. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij sturen u binnen enkele dagen een offerte via e-mail.

Voorbeelden schutting laten plaatsen

Veel van onze klanten hebben ons al hun schutting laten plaatsen. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.