• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Douglas houten tuinscherm

Kiest u graag voor duurzaamheid dan is een Douglas tuinscherm een goede keuze. U vindt hier ons ruime assortiment kant en klare Douglas tuinschermen. Elk tuinscherm is gemaakt met Roestvrij Stalen (RVS)Schroeven, waardoor de lange levensduur gewaarborgd wordt.

Soorten Douglas tuinscherm

Alle tuinschermen in deze categorie zijn gemaakt van Douglas hout, maar er zijn verschillende soorten schermen. U kunt kiezen voor een tuinscherm van fijnbezaagd hout. Dit zijn ruwe planken die de robuuste uitstraling van Douglas hout benadrukken. Daarnaast heeft Tuinafscheiding.nl ook Douglas tuinschermen gemaakt van gladgeschaafde planken voor een strakke tuinafscheiding.

Toepassing Douglas tuinscherm

Voor het toepassen van de tuinschermen als tuinafscheiding kunt u deze bevestigen tussen Douglas palen. Maar het tuinscherm van Douglas hout kan ook heel goed gecombineerd worden met onze betonsystemen voor een extra stevige schutting.


Tuinafscheiding.nl heeft een volledig assortiment producten van Douglas hout:

Douglas palen
Douglas regels
Douglas balken
Douglas planken
Zweeds rabat Douglas

Douglas rabatdelen
Schaaldelen
Douglas vellingdelen
Douglas terrasplanken
Douglas tuindeuren
Douglas ramen en deuren
Douglas rabatschutting
Accessoires voor Douglas houtbouw

Inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens ons stappenplan Douglas overkapping maken.

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen.

Lees ook ons blog over Douglas hout behandelen.