close2
Filteren
Selectie verfijnen
Gewenste afwerking:
  1. Bandgezaagd 18 producten
  2. Geschaafd 2 producten
  3. Gladgeschaafd | ruw 3 producten

Douglas planken

Ook voor douglas planken bent u bij Tuinafscheiding.nl aan het juiste adres. Ideaal om een mooie schutting mee te maken of als wandbekleding voor uw overkapping.

Filteren
close2

Toont 19-36 van 38 producten

Filteren
close2

Toont 19-36 van 38 producten

Kantrechte douglas planken

Op deze pagina ziet u ons assortiment kantrechte planken, maar wij hebben ook douglas halfhouts rabat, douglas zweeds rabat en robuuste douglas schaaldelen. De kantrechte planken hebben, zoals de naam al zegt, rechte kanten. Hierdoor hebben de planken een strakke vorm, waardoor ze bijvoorbeeld heel geschikt zijn voor een strakke schutting of als verticale wandbekleding van een veranda. U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen: geschaafde of fijnbezaagde planken. De geschaafde planken zijn glad en de fijnbezaagde planken hebben een ruwe structuur die zorgt voor een robuuste uitstraling.

Douglas planken zwart & andere kleuren

Bent u op zoek naar iets bijzonders, dan zijn onze zwarte douglas planken een aanrader. Met dit zwarte hout maakt u een mooie schutting of stoere wand onder uw overkapping. Liever een wat lichtere kleur? Dat kan ook! Wij leveren ook douglas planken in wit en grijs of een andere RAL-kleur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Voor een mooi landelijk effect raden wij u de planken van onbehandeld, blank douglas hout aan. Deze hebben een robuuste uitstraling en zullen door weersinvloeden mooi vergrijzen wat de landelijke uitstraling versterkt.

Afmetingen douglas houten planken

Op onze site vindt u verschillende afmetingen van douglas planken, maar wellicht staat de gewenste maat er niet tussen. In dat geval kunt u ons altijd bellen of mailen. Vaak is het mogelijk om afwijkende maten alsnog te leveren.