• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Kleuren beits Remmers

Tuinhout onderhouden? Ook daarvoor vindt u op Tuinafscheiding.nl de juiste producten. Onder meer kleuren beits, verf en tuinhout olie van Remmers. 

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 68

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 68

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Door uw tuinhout te behandelen verlengt u de levensduur ervan. Dat is niet altijd nodig, omdat sommige houtsoorten van nature al heel duurzaam zijn, zoals bijvoorbeeld hardhout. Het behandelen met een olie of lazuur kan er wel voor zorgen dat het hout er mooier uit blijft zien. De originele kleur van hout vergrijst door weersinvloeden en met een tuinhout olie of remmers beits kunt u ervoor zorgen dat de originele kleur behouden blijft.

Tuinhout olie

Met tuinhout olie kunt u tuinhout beschermen tegen verwering en vergrijzing. Bovendien is het gemakkelijk aan te brengen en verkrijgbaar een kleurloze olie, maar ook in diverse houttinten. Zo kunt u dus bijvoorbeeld douglashout een goede beschermlaag geven én mooi op kleur houden. De kleurloze olie is geschikt voor verschillende houtsoorten. Daarnaast hebben we ook speciale bankirai olie voor hardhout. Deze houtsoort is populair vanwege de donkere, warme kleur en die kan met deze olie behouden worden.

Kleuren beits & hk lazuur

In ons assortiment vindt u veel soorten hk lazuur van Remmers, dit is hetzelfde als kleuren beits, want lazuur is de Duitse vertaling van het woord beits. HK lazuur zorgt voor een sterke beschermlaag die zorgt voor bescherming tegen onder meer vocht, houtrot en UV-straling. Daardoor gaat het hout langer mee en blijft het er mooi uitzien. HK lazuur is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar het grote voordeel is dat de houtnerf altijd zichtbaar blijft. De natuurlijke uitstraling van het hout blijft dus behouden.

Tuinhout verf en dekkende beits

Wilt u uw tuinhout juist een mooie dekkende kleur geven en hoeft de houtnerf niet zichtbaar te blijven? Dan is onze dekkende kleurenbeits van Remmers de juiste keuze. Naast de dekkende kleur geeft deze Remmers beits ook een bijzonder goede bescherming aan tuinhout. Het is extreem weerbestendig en slagregenvast. Het kan dus tegen een stootje en zorgt ervoor dat u lang kunt genieten van mooi gekleurd tuinhout. En u heeft keuze uit veel verschillende kleuren dekkende Remmers beits, van Zweeds rood tot koningsblauw en van mosgroen tot ingetogen wit. Aan u de keuze!

Hout reinigen

Naast verschillende soorten bescherming voor uw tuinhout heeft Tuinafscheiding.nl ook diverse producten om hout goed te reinigen. Dit is handig om bijvoorbeeld te doen voordat u ouder tuinhout gaat oliën of beitsen. Er is diepte reiniger om hout goed schoon te maken, maar ook hout ontgrijzer waarmee u vergrijsd hout weer als nieuw kunt maken.

Hout behandelen

Wilt u meer weten over hout behandelen? Lees dan ook onze blogs:

Steigerhout behandelen en beitsen
Douglashout behandelen en beitsen
Eikenhout behandelen en beitsen
Geïmpregneerd hout beitsen en behandelen