close2

Balkonschermen

Wilt u optimaal genieten van uw balkon? Dan is privacy wel zo prettig! Met onze balkonschermen kunt u uw balkon snel en mooi afschermen. Er is keuze uit verschillende materialen en kleuren, zodat het helemaal bij uw stijl past. Zoekt u een balkon schutting als afscheiding tussen twee balkons? Ook die vindt u hieronder!

Filteren
close2

13 producten

Filteren
close2

13 producten

Een balkonscherm is praktisch, omdat het ervoor zorgt dat er minder of geen inkijk meer is van buitenaf. Zo kunt u in alle rust genieten van het buiten zijn. Bij Tuinafscheiding.nl heeft u veel keuze uit verschillende soorten balkonschermen, want naast functioneel, moet een balkon afscheiding natuurlijk ook mooi zijn. En daarom hebben wij verschillende soorten schermen in diverse stijlen, zodat u altijd iets vindt dat bij uw stijl past. Heeft u een vraag over een balkonscherm? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers geven u graag advies!

Natuurlijk balkonscherm

In ons assortiment vindt u voornamelijk natuurlijke balkonschermen van verschillende materialen. Deze schermen worden ook wel natuurlijke matten genoemd en worden geleverd op een rol. Voor het plaatsen is een stevige ondergrond nodig en daarvoor is een balkonhek zeer geschikt. Hier maakt u eenvoudig het natuurlijke balkonscherm aan vast met trekbandjes oftewel tie-wraps.

Er zijn veel soorten natuurlijke balkonschermen die allemaal een unieke uitstraling hebben. Houdt u van een neutrale kleur dan is een rieten balkonscherm een goede keuze. Deze kleur is licht en heel natuurlijk, waardoor deze balkon afscheiding niet zo opvalt. Bovendien zorgt de lichte kleur ervoor dat het balkon ruimer oogt. Een balkonscherm van bamboe heeft ook een neutrale kleur, maar is net een tint donkerder dan riet. Wij hebben bovendien ook bamboematten in een donkerbruine kleur. Daarnaast geeft bamboe uw balkon een oosters tintje door de zichtbare groeiknopen in de bamboestengels.

Ook wilgenschermen en wilgenmatten hebben een mooie natuurlijke uitstraling en dezelfde fijne structuur als bamboe door de smalle stengels. De kleur van wilgentenen is donkerder dan die van riet en bamboe, waardoor het wat meer opvalt.

Nog opvallender, dankzij de donkere kleur, is de heidemat. Dit natuurlijke balkonscherm valt ook meer op door de robuuste structuur van de heidewortels, dit is wat grover dan de smalle stengels van bamboe en riet. De uitstraling van heidematten is dan ook nog wat natuurlijker.

Wilt u wat bijzonders als balkonschutting, dan kunnen we de boomschorsmat aanraden. Dit is een natuurlijke mat gemaakt van repen boomschors. De grove structuur zorgt voor een robuuste uitstraling en in combinatie met groene planten voelt uw balkon als een echte tuin.

Balkonscherm als windscherm

Een natuurlijke mat zorgt voor privacy op uw balkon, maar fungeert ook als een soort windscherm. Natuurlijke materialen zijn niet winddicht zoals kunststof, maar een natuurlijk balkonscherm als winscherm helpt wel deels tegen wind en tegen het inwaaien van stof of bladeren.

Balkon schutting

Een andere optie als balkonscherm is onze kant en klaar haag met plantenbak. Dit is een houten bank met gaaspaneel en klimplanten. Deze balkon schutting is ca. 180 cm hoog, waardoor u echt een zichtdicht balkon kunt creëren. Maar dit natuurlijke balkonscherm is ook heel geschikt als afscheiding tussen twee balkons in. Zo heeft u geen inkijk vanaf de buren en kunt u rustig buiten zitten.

Wilt u graag een afscheiding tussen balkons die weinig ruimte inneemt? Kies dan voor een mooi waaierscherm. Dit is een schuttingscherm met een mooie afgeronde vorm die niet veel ruimte inneemt en toch zorgt voor privacy aan beide kanten. Bovendien is ons waaierscherm leverbaar in de natuurlijke houtkleur, maar ook in stijlvol zwart.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een recht tuinscherm als balkonschutting. Onze tuinschermen zijn leverbaar in verschillende hoogtes, zodat u bijvoorbeeld ook een laag plankenscherm als balkonscherm kunt plaatsen of juist een hoger tuinscherm als schutting tussen twee balkons.

Wat u ook kiest: u kunt alle balkonschermen in ieder geval eenvoudig online bestellen en laten bezorgen. Handig, want u kunt dan direct aan de slag met het creëren van privacy op uw balkon! En heeft u nog vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor meer informatie en advies.