• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Balkonschermen

Lekker genieten op uw balkon, maar dan met privacy? Kies dan voor een van onze mooie balkonschermen! U kunt kiezen voor de kunststof balkonschermen, maar ook voor de natuurlijke matten, zoals: wilgenmatten, bamboematten, rietmatten, heide- of boomschorsmatten.

11 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Kunststof balkonschermen

De balkonschermen van kunststof zijn zeer duurzaam. Heeft u houten tuinmeubelen op uw balkon, dan zijn de balkonschermen in de natuurlijke kleuren bamboe of teak mooi. Houdt u van een meer moderne stijl, dan is dit kunststof scherm ook verkrijgbaar in antraciet.

De kunststof balkonschermen zijn ook te gebruiken als terrasscherm. U heeft dan wel een hek nodig om het scherm aan vast te maken.

Natuurlijk balkonscherm

Wilt u echt de sfeer van een tuin creëren op uw balkon? Wat dacht u van mooie plantenbakken met klimop? Deze kant en klare bakken met groen zijn de natuurlijke balkonschermen die u het gevoel geven dat u in een tuin zit. Deze balkonschermen zijn niet meteen honderd procent zichtdicht, maar de planten zorgen ervoor dat dit snel verandert. Bovendien is de klimop (hedera) een groenblijvende plant, dus ook in de winter kunt u rekenen op privacy.

De plantenbakken zijn ook handig als terrasscherm. U kunt deze direct plaatsen en ook gemakkelijk weer verplaatsen als dat nodig is.

Wilt u wel een natuurlijk balkonscherm, maar geen plantenbak? Bekijk dan eens onze natuurlijke matten, zoals wilgenmatten en boomschorsmatten. Deze zijn in diverse afmetingen leverbaar en daardoor ook heel geschikt om aan een balkonhek te bevestigen als balkonscherm.

Wat u ook kiest: u kunt de balkonschermen in ieder geval eenvoudig online bestellen en laten bezorgen. Handig, want u kunt dan direct aan de slag met het creëren van privacy op uw balkon!