• Scherpe prijzen
  • Snel geleverd
  • Achteraf betalen
Winkelwagen (0)

De specialist in Hout Beton Schutting,
Douglas hout en Tuinafscheidingen

Ma t/m Za bereikbaar.

We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00 uur!

0342 - 40 01 54

Natuurlijke schutting

Heidematten, rietmatten, wilgenmatten en bamboematten zijn een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor houten tuinschermen. Een natuurlijke schutting biedt meteen privacy, omdat het een dicht tuinscherm is. Wij leveren natuurschermen op rol, maar om het u gemakkelijker te maken, kunt u deze ook als kant en klare tuinschermen kopen. Voor deze natuurlijke tuinschermen wordt gebruik gemaakt van natuurlijk restmateriaal. Zonder de extra boskap is dit dan ook een CO2 neutrale manier om uw tuin te voorzien van een natuurlijke schutting. Natuurschermen zoals een wilgenschutting zijn verkrijgbaar op rol en als kant en klare schermen. U bevestigt de kant en klare schermen en tuinschermen op rol aan tussenpalen.

De levensduur is afhankelijk van het materiaal en de omstandigheden ter plaatse. Gemiddeld ligt de levensduur van natuurlijke schermen tussen de 5 en 8 jaar. Wilgen schermen en Bamboeschermen zijn hierbij kwalitatief gezien de beste producten. Als het tuinscherm beplant wordt, zorgt deze beplanting ook voor extra bescherming van het materiaal. U kunt bij ons ook direct klimplanten meebestellen bij uw natuurlijke tuinafscheiding. Heidematten en fijne Bamboematten zijn ook zeer geschikt als tijdelijke aankleding van een tuinscherm dat nog moet begroeien.

Met een tuinafscheiding van wilgenteen, boomschorsmat, heidemat, rietmat of bamboe heeft u direct een dichte schutting. Bovendien is deze zeer eenvoudig te bevestigen aan een bestaande schutting of bestaand hekwerk. Heeft u nog geen schutting staan en wilt u graag de heidematten, wilgenteenmatten of andere natuurlijke tuinafscheiding plaatsen? Dan adviseren wij u om eerst een stevige basis van bijvoorbeeld een betonstaalmat met houten palen te plaatsen. U kunt de natuurlijke afscheiding dan hier tegenaan plaatsen.

Tuinafscheiding.nl is biedt deze natuurlijke afscheidingen ook aan als balkonscherm. Hiervoor kunt u gebruik maken van een natuurlijke tuinafscheiding op rol met een hoogte van bijvoorbeeld 90 cm. Ook dit is ideaal om direct privacy te creëren. Naast natuurlijke wilgenschermen op rol kunt u ook een kunststof balkonscherm op rol als tuinscherm gebruiken. Deze balkonschermen zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet, grijs, teak en bamboe en worden geleverd met bevestigingsmateriaal in dezelfde kleur. Wij kunnen deze schermen leveren met een hoogte van 90 of 180 cm.