• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991
Tuinafscheiding

Tuinafscheiding

Om lekker te kunnen genieten van uw tuin is de juiste tuinafscheiding heel belangrijk. Wat uw smaak ook is, op tuinafscheiding.nl vindt u wat u zoekt. Hieronder ziet u onze tuinafscheidingen in rabatdelen. Dit zijn zogenaamde ‘systeemschuttingen’. U bestelt bij ons alle onderdelen en kunt vervolgens uw eigen tuinafscheiding opbouwen. Dit gaat met palen en rabatdelen, waarmee de planken worden bedoeld. U schuift de rabatdelen tussen de palen, de rabatdelen vallen vervolgens in elkaar zodat er een volledig dichte tuinafscheiding ontstaat. Direct privacy dus!

Naast de tuinafscheiding van rabatdelen, kunt u bij ons ook terecht voor een tuinafscheiding in de vorm van een hout beton schutting. Daarnaast hebben wij tuinafscheidingen van natuursteen, een kant en klaar haag of schermen voor balkon en terras.


Dichte tuinafscheiding

U vindt hier alle tuinafscheidingen die ‘zichtdicht’ zijn. Dit betekent dat de tuinafscheiding direct privacy biedt, omdat u er niet doorheen kunt kijken. Wij hebben altijd een zichtdichte tuinafscheiding die bij uw smaak past. Er zijn verschillende soorten houten schuttingen van rabatdelen verkrijgbaar, zoals geïmpregneerd hout, hardhout en Douglashout. Kiest u liever voor onderhoudsvrij, dan is composiet een goede optie. Maar houdt u meer van natuurlijk, dan is een kant en klare haag erg mooi. Deze tuinafscheiding is niet direct volledig zichtdicht, maar het paneel is al wel geheel begroeid en de haag wordt in de loop van de tijd steeds voller.

Tuinafscheiding voor balkon en terras

Ook voor balkon en terras heeft tuinafscheiding.nl verschillende mogelijkheden om privacy te creëren. Zo zijn er plantenbakken met gaaspaneel begroeid met hedera, maar ook dichte balkonschermen op rol in verschillende kleuren.

Heeft u vragen over een bepaald type tuinafscheiding of zoekt u een bepaalde afmeting? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Wilt u zelf uw tuinafscheiding maken, dan kunt u bij ons ook terecht voor los tuinhout. In ons ruime assortiment vindt u onder meer Douglas hout.

U vindt op in ons assortiment ook altijd een bijpassend tuinhek. Bekijk alle mogelijkheden.

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen.