• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991
Tuindeuren

Tuindeuren

Ook voor een tuindeur die past bij de stijl van uw gekozen schutting kunt u bij ons terecht. De tuinpoorten van tuinafscheiding.nl zijn mooi te combineren met de verschillende tuinschermen die wij aanbieden op onze site. Er zijn diverse standaardbreedtes verkrijgbaar, maar wij maken ook graag een offerte voor u als u een andere maat in gedachten heeft. Neem hiervoor gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Toogdeuren en rechte tuindeuren

U kunt kiezen uit rechte tuindeuren of een tuindeur met toog. Op onze site vindt u rechte en toog tuindeuren van verschillende soorten hout. Bijvoorbeeld een hardhouten tuinpoort van bankirai of geïmpregneerd hout. Een toog tuindeur heeft door de afgeronde bovenkant een natuurlijke lijn. Dit is mooi bij tuinschermen met toog, maar deze tuinpoorten passen ook goed bij een rechte schutting. Bekijk hier de toog tuindeuren van hardhout en de rechte tuindeuren van hardhout.
De houten tuindeuren zijn verkrijgbaar met of zonder stalen frame. Een stalen frame maakt de tuindeur stabiel en ook gemakkelijk toe te passen. De tuinpoort met stalen frame is verkrijgbaar in verschillende standaard breedtes, maar u kunt bij ons ook terecht voor maatwerk. Met het juiste hang- en sluitwerk kunt u met onze tuindeuren een dubbele tuinpoort plaatsen.

Onderhoudsvrije tuindeur

Bent u op zoek naar een tuinpoort die onderhoudsvrij is? Dan adviseren bij wij u de tuindeur composiet. Dit zijn tuindeuren van kunststof en mooi te combineren met tuinschermen van composiet. Voor de composiet/aluminium rabatschutting is er een speciale aluminium tuindeur verkrijgbaar.

Kokos tuindeur

Ook voor de tuinschermen van kokos hebben wij een bijpassende tuinpoort van hetzelfde materiaal. Deze tuinpoort is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Bekijk hier de tuindeur kokos.

Wilt u zelf een tuindeur maken? Bekijk dan ons ruime keuze in tuinhout met onder meer Douglas hout.

En lees ook ons blog over zelf een tuindeur of tuinpoort maken.