• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991
Tuindeuren

Tuindeuren

Zoekt u een bijpassende schuttingdeur bij uw tuinscherm? Die vindt u hier! Maar onze schuttingdeuren zijn uiteraard ook prima te combineren met andere tuinafscheidingen, zoals bijvoorbeeld een kant en klare haag of een schutting van steenkorven. Kunt u de gewenste afmeting niet vinden op onze site? Neem dan gerust even contact op, wij leveren ook maatwerk.

Schuttingdeur, tuindeur of tuinpoort

De een noemt een schuttingdeur een tuindeur of juist een tuinpoort, maar we bedoelen vaak hetzelfde: een deur waarmee u uw tuin goed en veilig afsluit. En als u wilt, kan er ook een cilinderslot ingebouwd worden, zodat niemand zomaar uw tuin binnen kan komen.
In ons assortiment schuttingdeuren vindt u tuindeuren van verschillende materialen en diverse afmetingen. Wilt u zelf aan de slag? Bekijk dan ook eens ons blog over zelf een tuindeur maken en bestel eenvoudig uw tuinhout online.

Houten schuttingdeur

Bij alle houten tuinschermen op onze site hebben wij een bijpassende schuttingdeur, zodat uw tuinafscheiding met de deur een geheel vormt. Maar onze houten tuindeuren passen natuurlijk ook bij andere soorten tuinafscheidingen, zoals bijvoorbeeld natuurlijke schuttingen of een schutting van steenkorven.
Wilt u graag een voordelige tuinpoort, dan is een schuttingdeur van geïmpregneerd hout een goede keuze. U kunt kiezen voor een deur met rechte bovenkant of een toogvorm, wat een vriendelijke uitstraling heeft. Geïmpregneerd hout heeft een levensduur van 10 tot 15 jaar. Vindt u dat te kort, dan kunt u ook kiezen voor een hardhouten schuttingdeur. Hardhout is sterk en duurzaam waardoor het een langere levensduur heeft van 15 tot 20 jaar.

Houdt u van een landelijke uitstraling? Dan is een douglas schuttingdeur iets voor u. Het blanke douglashout krijgt na verloop van tijd een prachtige zilvergrijze kleur die echt past bij een landelijke stijl.

Schuttingdeur met stalen frame

Binnen ons assortiment kunt kiezen voor tuindeuren met een houten frame of een tuindeur met stalen frame. Een stalen frame maakt de schuttingdeur stabiel en hierdoor heeft u er lang plezier van. Bovendien is het frame verstelbaar, waardoor het ook na het monteren van de deur kunt bijstellen. Ideaal, want houten schuttingdeuren kunnen soms gaan klemmen omdat het hout bij vochtige weersomstandigheden gaat uitzetten. Bij een tuindeur met stalen frame kunt u het dan iets verstellen, zodat de deur weer soepel open en dicht gaat.

Onderhoudsvrije tuindeur

Op onze site vindt u ook tuinschermen en rabatschuttingen van composiet. Dit is een onderhoudsvrij materiaal wat zeer lang meegaat. Uiteraard hebben wij ook bijpassende composiet schuttingdeuren. Hiermee maakt u de tuinafscheiding in stijl af. Maar een composiet tuindeur is ook een mooie combinatie met een steenkorven schutting en zorgt voor een moderne uitstraling.

Dubbele poort

Vaak bedoelt men met een tuinpoort een dubbele poort. En ook daarvoor kunt u uiteraard bij ons terecht. U kunt zelf een dubbele tuinpoort samenstellen door twee schuttingdeuren in de gewenste breedtes te bestellen. Of kies voor onze robuuste hardhouten poorten belmonte. Deze zijn leverbaar als enkele poort en dubbele poort in verschillende afmetingen.

Heeft u een specifieke afmeting in gedachten of heeft u een andere vraag over onze schuttingdeuren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie en kunnen ook schuttingdeuren op maat leveren.

En lees ook ons blog over zelf een tuindeur of tuinpoort maken.