• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Kastanjehout

Een hekwerk van kastanje is zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Kastanjehout is dan ook een goed alternatief voor een erfafscheiding van geïmpregneerd hout of hardhout. Het hout staat bekend om de weerstand tegen vocht en schimmels en daarom gaat een kastanje hekwerk meestal 15 tot 20 jaar mee.

19 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

19 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Een hekwerk van kastanjehout wordt ook wel schapenhek genoemd en kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. In de Nederlandse duinen wordt dit kastanje hekwerk gebruikt om stuifzand op te slaan en op het platteland is het schapenhek vaak als erfafscheiding te zien bij boerderijen en monumentale gebouwen. Lees ook ons blog over een schapenhek plaatsen.


Kastanje hekwerk in uw tuin

Ook in uw eigen tuin kunt u een hekwerk van kastanjehout gebruiken voor een landelijke of juist strakke sfeer. Het kastanjehout is erg mooi te combineren met Douglas hout, omdat dit ook een robuuste en landelijke uitstraling heeft.

Tuinafscheiding.nl heeft verschillende producten van kastanjehout. Zoals kastanje hekwerk, maar ook vlechtscherm van kastanjehout en kastanje schapenhek. Daarnaast leveren wij ook looppoorten en landhekken van kastanjehout met de bijbehorende kastanjehouten palen of eikenhouten palen.

Waarom kastanjehout?

Een tuinafscheiding van kastanjehout is heel geschikt als u van een landelijke uitstraling houdt. Maar ook als u duurzaamheid belangrijk vindt. Kastanjehout staat erom bekend dat het weinig last heeft van vocht en schimmel. Dat zorgt voor een lange levensduur van wel 15 tot 20 jaar en dat zonder dat u het hout hoeft te behandelen. De schapenhekken zijn de meest bekende producten van kastanjehout, maar ook een dichte tuinafscheiding van kastanjehout is erg mooi. Zo wordt het robuuste karakter nog meer benadrukt. 

Kastanjehout kopen

Bij tuinafscheiding.nl hebben wij alle gangbare hekwerken zoals het schapenhek van kastanjehout en kastanjehouten palen op voorraad. Wij leveren het kastanjehout in heel Nederland en België uit eigen voorraad, snel en tegen een scherp bezorgtarief. Wilt u uw kastanje hekwerk  en andere producten van kastanjehout liever ophalen of eerst bekijken? Dan bent u van harte welkom bij ons afhaalcentrum in Barneveld, u kunt ons uiteraard ook bellen.