• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Composiet tuinschermen

Ook voor een onderhoudsvrije tuinafscheiding bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u de composiet tuinschermen en composiet planken van Elephant. Deze tuinschermen zijn van hoge kwaliteit, zeer duurzaam en vochtbestendig. Composiet is een combinatie van houtvezel en kunststofvezel, waardoor het zeer sterk materiaal is. Het maakt composiet bovendien nagenoeg onderhoudsvrij. De voordelen van Elephant composiet tuinschermen op een rij:

  • Natuurlijke uitstraling
  • Splintert niet
  • Splijt niet
  • Trekt niet krom

Wij leveren en monteren wij ook bijpassende composiet tuindeuren

22 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

22 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

De composiet tuinschermen van Elephant zijn te plaatsen met hardhouten palen of aluminium palen. Wilt u een volledig onderhoudsvrije tuinafscheiding, dan raden wij aan om te kiezen voor de aluminium palen. Deze zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de Elephant composiet tuinschermen.

Composiet tuinschermen met aluminium

In ons assortiment composiet tuinschermen vindt u ook diverse tuinschermen gecombineerd met aluminium. Deze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals het Elephant Modularsysteem. Daarnaast hebben wij ook de aluminium met composiet systeemschutting. Deze composiet tuinafscheiding kunt u zelf naar wens opbouwen. De verdeling aluminium en composiet kunt u bij dit composiet tuinscherm zelf bepalen.

 

U kunt bij ons ook terecht voor onderstaande soorten tuinschermen:

 

Wilt u zelf een tuinscherm maken voor uw tuinafscheiding? Bekijk dan ons assortiment tuinhout met diverse soorten hout zoals Douglas hout.

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen.