• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Kokos tuinscherm

Een warme en natuurlijke uitstraling die past in iedere omgeving. Dat zijn de kenmerken van een kokos tuinscherm van kokosystems. Door het gebruik van gerecyclede producten is tuinscherm Kokowall een milieuvriendelijke en onderhoudsvriendelijke keuze. Na verloop van tijd zullen de kokosvezels lichter van kleur worden. Het is daarom aan te raden om de kokos tuinschermen te laten begroeien met klimplanten.

Er zijn verschillende uitvoeringen van de kokos tuinschermen, waaronder Kokowall. Hieronder vindt u ons volledige assortiment.

13 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

13 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

In ons assortiment vindt u verschillende soorten producten van Kokosystems:

Kokowall: van het tuinscherm Kokowall is de buitenzijde afgewerkt met natuurlijke en duurzame kokosvezels. De Kokowall bestaat uit een frame van verzinkte stalen U-profielen die opgevuld zijn met een dubbele rij kunstofbuizen. Deze buizen zijn omwikkeld met kokosvezel. Voor het plaatsen van deze kokos tuinschermen zijn speciale Kokowall palen, maar u kunt ook hardhouten palen gebruiken.

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen.