• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786991

Tuinscherm geimpregneerd recht

Bent u op zoek naar een voordelig recht tuinscherm? Kies dan voor een tuinscherm van geïmpregneerd hout. Onze geimpregneerde tuinschermen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. U heeft er gemiddeld 10 tot 15 jaar plezier van.

U kunt kiezen uit verschillende modellen rechte tuinschermen van geimpregneerd grenenhout, vurenhout en Douglas hout. Er zijn schermen met horizontale, verticale of diagonale planken. Maar ook schermen met een trellis en daardoor een meer open karakter. Wat kleur betreft zijn er ook bruin geïmpregneerde tuinschermen en zelfs zwarte geïmpregneerde tuinschermen verkrijgbaar.

Bekijk hieronder ons ruime assortiment. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, we helpen u graag.

24 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

24 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Zichtdicht geimpregneerd tuinscherm recht

U kunt kiezen uit veel verschillende soorten geimpregneerde tuinschermen. Een groot deel van verkrijgbare rechte geimpregneerde tuinschermen zijn zichtdicht, wat betekent dat u direct privacy heeft in uw tuin. Houdt u van een wat meer open uitstraling dan kunt u ook kiezen voor tuinschermen met planken die minder dicht op elkaar zitten of zelfs geimpregneerde tuinschermen die deels open zijn. 

Een heel bijzonder geimpregneerd tuinscherm in ons assortiment is het Flex Fence tuinscherm. Hiermee kunt u zelf per moment bepalen hoe open uw tuinafscheiding mag zijn, want de lamellen in dit scherm zijn flexibel. U kunt het vergelijken met jaloezieën, want ook bij het Flex Fence tuinscherm kunt u de lamellen net zover open of dicht zetten als u zelf wilt.

Naast de rechte geimpregneerde tuinschermen hebben wij ook een ruim assortiment geimpregneerde tuinschermen met toog. Maar u kunt bij ons ook voor onderstaande soorten tuinschermen terecht:

 

Wilt u zelf een tuinscherm maken voor uw tuinafscheiding? Bekijk dan ons assortiment tuinhout met diverse soorten hout zoals Douglas hout.

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen.