• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Houten tuinschermen

Bent u op zoek naar een voordelig recht tuinscherm? Kies dan voor een tuinscherm van geïmpregneerd hout. Onze geimpregneerde tuinschermen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. U heeft er gemiddeld 10 tot 15 jaar plezier van.

U kunt kiezen uit verschillende modellen rechte en toog tuinschermen van geimpregneerd grenenhout, vurenhout en Douglas hout. Er zijn schermen met horizontale, verticale of diagonale planken. Maar ook schermen met een trellis en daardoor een meer open karakter. Wat kleur betreft zijn er ook bruin geïmpregneerde tuinschermen en zelfs zwarte geïmpregneerde tuinschermen verkrijgbaar.

Bekijk hieronder ons ruime assortiment. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, we helpen u graag.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Zichtdicht geimpregneerd tuinscherm

U kunt kiezen uit veel verschillende soorten geimpregneerde tuinschermen. Een groot deel van verkrijgbare geimpregneerde tuinschermen zijn zichtdicht, wat betekent dat u direct privacy heeft in uw tuin. Houdt u van een wat meer open uitstraling? Dan kunt u ook kiezen voor tuinschermen met planken die minder dicht op elkaar zitten of zelfs geïmpregneerde tuinschermen die deels open zijn. 

Een heel bijzonder geimpregneerd tuinscherm in ons assortiment is het Flexxis tuinscherm. Hiermee kunt u zelf per moment bepalen hoe open uw tuinafscheiding mag zijn, want de lamellen in dit scherm zijn flexibel. U kunt het vergelijken met jaloezieën, want ook bij het Flexxis tuinscherm kunt u de lamellen net zover open of dicht zetten als u zelf wilt.

Naast de geïmpregneerde tuinschermen recht en met toog, kunt u bij ons ook voor onderstaande soorten tuinschermen terecht:

 

Wilt u zelf een tuinscherm maken voor uw tuinafscheiding? Bekijk dan ons assortiment tuinhout met diverse soorten hout zoals Douglas hout.

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen.