• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786991

Kant en klaar haag

Houdt u van natuurlijk en groen? Dan is de kant en klaar haag de ideale oplossing voor u. Hiermee creëert u snel een mooie groene tuinafscheiding met weinig doorkijk. Het gaaspaneel is namelijk al nagenoeg volledig begroeid met klimplanten. Na verloop van tijd zal dit nog verder uitgroeien tot een volledig dichte haag en kunt u in alle privacy genieten van uw tuin. Bovendien zijn de klimplanten van deze haag winterhard, waardoor u ook in de winter een groene tuinafscheiding heeft.

Lees ook het artikel over de groenblijvende haag op de website van Lifestylewonen.nl

10 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Is privacy niet direct noodzakelijk, dan kunt u in plaats van de kant en klaar haag ook gaas en klimplanten los bij ons bestellen. De klimplanten zullen nog verder moeten groeien voordat er een dichte haag ontstaat. Als u de klimplanten echter combineert met natuurlijke matten, zoals rietmatten, dan heeft u wel direct privacy en ook meteen een natuurlijke tuinafscheiding die deels groen is.

Kant en klaar haag Mobilane

Tuinafscheiding.nl levert de kant en klaar haag van Mobilane. Deze mooie haagschermen geven een dichte tuinafscheiding met natuurlijke uitstraling. De kant en klaar haag bestaat uit een gaaspaneel dat begroeid is met bijvoorbeeld klimop. De planten staan in een biologisch afbreekbare bak met potgrond. U kunt de bak met de haag direct in de grond plaatsen, de bak zal helemaal verteren in de grond.

De kant en klaar haag wordt vaak toegepast in nieuwbouwwijken om meteen privacy te creëeren met groen in plaats van hout. Maar u kunt een kant en klaar haag ook prima tegen een (oude) schutting aan plaatsen.

Kant en klaar haag plaatsen

Voor het plaatsen van een kant en klaar haag heeft u naast de panelen nog palen en bevestigingsbeugels nodig. U kunt kiezen voor stalen palen of houten palen die zorgen voor een volledig natuurlijke uitstraling.

Verschillende soorten kant en klaar haag

In ons assortiment vindt u voornamelijk Hedera-hagen oftewel klimop hagen. Er zijn verschillende kleurstellingen verkrijgbaar, van de donkergroene Hedera Helix Woerner tot de mooie lichtere Hedera Helix Glacier.