• Scherpe prijzen
  • Snel geleverd
  • Achteraf betalen
Winkelwagen (0)

De specialist in Hout Beton Schutting,
Douglas hout en Tuinafscheidingen

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786991

Kokos tuinscherm

Een warme en natuurlijke uitstraling die past in iedere omgeving. Dat zijn de kenmerken van een kokos tuinscherm van kokosystems. Door het gebruik van gerecyclede producten zijn tuinscherm Kokowall en Kokohusk een milieuvriendelijke en onderhoudsvriendelijke keuze. Na verloop van tijd zullen de kokosvezels lichter van kleur worden. Het is daarom aan te raden om de kokos tuinschermen te laten begroeien met klimplanten.

Er zijn verschillende uitvoeringen van de kokos tuinschermen, waaronder Kokowall en Kokoshusk. Hieronder vindt u ons volledige assortiment.

18 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

18 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

In ons assortiment vindt u verschillende soorten producten van Kokosystems:

Kokowall: van het tuinscherm Kokowall is de buitenzijde afgewerkt met natuurlijke en duurzame kokosvezels. De Kokowall bestaat uit een frame van verzinkte stalen U-profielen die opgevuld zijn met een dubbele rij kunstofbuizen. Deze buizen zijn omwikkeld met kokosvezel. Voor het plaatsen van deze kokos tuinschermen zijn speciale Kokowall palen, maar u kunt ook hardhouten palen gebruiken.

Kokohusk: dit kokos tuinscherm bestaat uit een gaasconstructie die gevuld is met kokosbasten. Deze constructie kan geplaatst worden met de speciale Kokohusk palen of hardhouten palen. Ook dit tuinscherm is zeer geschikt voor klimplanten.

KokoBox: dit is een gesloten gaaskorf gevuld met duurzame buitenbasten van de kokosnoot. Deze blokken zijn heel geschikt om als decoratieve tuinafscheiding te gebruiken en kunnen naast elkaar geplaatst worden of bijvoorbeeld gestapeld om een fraaie pilaar te vormen. Zo kunt u er zelf uw eigen tuinafscheiding mee creëren.