• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991
Tuinhek

Tuinhek

Naast hoge tuinafscheidingen kunt u bij tuinafscheiding.nl ook terecht voor een ruim assortiment lagere tuinhekken en tuinhekjes. Door het open karakter heeft een tuinhek een vriendelijke uitstraling. Het sluit uw tuin wel af, maar het biedt tegelijkertijd nog wel zicht op uw tuin.

Soorten tuinhekken

U kunt kiezen uit tuinhekken van verschillende materialen. Wij hebben bijvoorbeeld een tuinhek van geïmpregneerd hout, maar ook een hardhouten tuinhek van bankirai, eiken of rotan en tuinhekken van composiet. Ons design tuinhek van composiet is het meest onderhoudsvriendelijke tuinhek. Composiet is een zeer duurzaam materiaal en onderhoudsvrij.


Tuinhek geïmpregneerd hout
Tuinhek hardhout
Tuinhek composiet
Tuinhek kastanjehout – schapenhek
Tuinhek Bekafor paneelsysteem
Tuinhek Zenturo paneelsysteem
Betafence gaas op rol
Hekwerk inclusief plaatsing

Tuinhekjes

Kiest u voor een tuinhek als tuinafscheiding, dan maakt een tuinhekje als toegangspoort het helemaal af. Wij hebben verschillende soorten tuinhekjes in ons assortiment. U kunt de tuinhekjes combineren met de verschillende soorten tuinhekken en tuinafscheidingen die wij verkopen.

Tuinhek poort geïmpregneerd hout
Tuinhek poort hardhout
Tuinhek poort composiet
Tuinhek poort Betafence


Stijl tuinhek

Naast het materiaal kunt u bij tuinhekken ook kiezen uit verschillende stijlen. Houdt u van een vriendelijke uitstraling dan hebben wij tuinhekken met toogvormige bovenkant. Bijvoorbeeld een toog tuinhek van geïmpregneerd hout of een toog tuinhek van hardhout. Voor een meer strakke uitstraling hebben wij ook rechte tuinhekken van zowel hout als kunstof.


Kastanje tuinhek 

Bent u op zoek naar hekwerk met een landelijke uitstraling dan is een kastanje hek een mooie optie. Dit tuinhek van kastanjehout wordt ook wel schapenhek genoemd. Een mooie natuurlijke afscheiding van uw tuin. Wij kunnen hier ook een tuinhekje van kastanjehout bij leveren.

 

Gaashekwerk

Naast hout en composiet hebben wij ook tuinhekken van gaas. Dit gaashekwerk van Betafence (Bekeart) is een heel degelijke tuinafscheiding die toch een open karakter heeft, omdat je er doorheen kunt kijken. Wij hebben op het gebied van gaashekwerk ook design tuinhekken van Zenturo paneelsystemen. Dit hekwerk is van open gaas, maar kunt u zelf deels dichtmaken met los verkrijgbare plastic strips. Een persoonlijke tuinafscheiding waarvan u zelf het design bepaalt. Wilt u wel gaashekwerk van Betafence, maar toch ook privacy, dan kunt u kiezen voor gaashekwerk met planken.


Heeft u vragen over tuinhekken? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Lees ook ons blog met tips voor het plaatsen van een tuinhek of zelf een tuinhek maken