• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991
Tuinhek

Tuinhek

Het meest gekozen tuinhek is een houten hek. Daarom vindt u bij Tuinafscheiding.nl een groot assortiment houten hekken in verschillende modellen. Liever geen hout? Dat kan ook! Bekijk dan onze composiet hekken en gaashekwerk. Of neem een kijkje bij onze natuurlijke schuttingen, want ook die zijn geschikt als tuinhek.

Houten hekwerk

De meest populaire tuinhek is het houten hek. Door de natuurlijke uitstraling past het overal bij en er is altijd wel een hek dat bij uw smaak past. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten houten hekwerk. Ga voor voordelig met een tuinhek van geïmpregneerd hout, verkrijgbaar in verschillende modellen met een rechte bovenkant of speelse toogvorm. Wilt u graag lang genieten van uw houten hek, dan is een hardhouten hek een goede keuze. Hardhout is heel duurzaam en heeft een warme uitstraling door de donkere kleur.

Kastanje hekwerk

Houdt u van een landelijke stijl? Dan is kastanje hekwerk echt iets voor u. Een mooi en duurzaam houten hek dat bovendien geen onderhoud nodig heeft. Het kastanje tuinhek is ook wel bekend onder de naam schapenhek. Kastanje hekwerk is geliefd vanwege de open uitstraling en het duurzame kastanjehout dat prachtig vergrijst in de loop van de tijd.

Composiet tuinhek hek

Een houten hek heeft vaak wel wat onderhoud nodig. Wilt u daar liever geen tijd aan kwijt zijn? Bekijk dan eens onze composiet tuinhekken. Zeer duurzaam en onderhoudsvrij materiaal in diverse kleuren verkrijgbaar. Van modern grijs tot warm bruin waardoor het lijkt op echt hout.

Tuinhek poortjes

Om uw houten hek helemaal af met maken is een bijpassende tuinhek poort onmisbaar. Handig omdat het uw tuin afsluit. Maar ook mooi omdat het één geheel vormt. U vindt bij ons poortjes die passen bij het assortiment houten hekken en andere tuinhekken. Maar een poortje kan ook goed gecombineerd worden met een andere soort tuinafscheiding, zoals een beukenhaag of natuurstenen tuinhek.

Tuinhek poort geïmpregneerd hout
Tuinhek poort hardhout
Tuinhek poort composiet
Tuinhek poort Betafence

Gaashekwerk

Zoekt u stevig hekwerk, dan is het gaashekwerk van Betafence (Bekeart) de juiste keuze. Het voordeel is dat het een degelijk hekwerk is, maar met open structuur. Het zorgt er dus wel voor dat uw tuin afgesloten is zonder dat u een opgesloten gevoel krijgt. Naast de gaaspanelen van Betafence hebben wij ook Zenturo paneelsystemen. Dit gaashekwerk is dicht te maken met los verkrijgbare strips. Omdat u zelf kiest waar u deze plaatst, bepaalt u ook zelf het design en de zichtdichtheid van uw tuinafscheiding.

Heeft u vragen over houten hekken of onze andere tuinhekken? Neem gerust even contact  met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen!

Lees ook ons blog met tips voor het plaatsen van een tuinhek of zelf een tuinhek maken