• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Betonpalen & platen t.b.v. schutting

Met onze betonpalen voor een schutting zet u een stevige constructie neer voor uw hout beton schutting of volledige betonschutting. Er zijn verschillende soorten betonnen palen, waarmee u zelf de uitstraling van uw tuinafscheiding kunt bepalen. Daarnaast zijn er speciale kortere betonnen palen verkrijgbaar om een mooi beton tuinhek neer te zetten.

12 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Wij hebben betonpalen voor een schutting met en zonder sleuf. De betonpalen voor een schutting hebben wij in de kleuren in grijs en antraciet. Alle tuinschermen van 180 x 180 centimeter kunnen in principe met onze betonnen palen geplaatst worden. De betonnen palen hebben een gladde structuur en een diamantkop. Heeft u tuinschermen met toogvorm dan kunt u hiervoor bij ons kortere betonpalen kopen.

De betonnen palen van antraciet kunnen verkleuren na verloop van tijd. Hierdoor worden de palen wat lichter, wat komt omdat de kleurstoffen uit het beton wegtrekken. Wilt u dat de betonpalen voor een schutting langere tijd hun kleur behouden, dan kunt u deze eens in de 2 à 3 jaar behandelen met betoncoating. U kunt dit eenvoudig aanbrengen met een kwast. De coating is verkrijgbaar in losse flessen.

Heeft u vragen over betonnen palen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Lees ook ons blog over het betonpalen van een schutting plaatsen.