• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991
Rabatdelen composiet Duofuse

Rabatdelen composiet Duofuse

Wilt u een mooie tuinafscheiding, maar geen tijd besteden aan onderhoud? Dan is een Duofuse schutting van composiet rabatdelen een uitkomst. Composiet is zeer sterk en duurzaam materiaal dat bestaat uit hout- en kunststofvezel. Door deze combinatie heeft composiet de natuurlijke uitstraling van hout, maar dankzij het kunststof is het onderhoudsvrij. Hierdoor is het een mooi alternatief voor hardhout. Duofuse composiet is van hoge kwaliteit omdat de producten een stalen kern hebben die kromtrekken voorkomt.

De Duofuse schutting van composiet rabatdelen kunt u net zo hoog opbouwen als u zelf wilt. Bovendien kunt u bij Tuinafscheiding.nl kiezen uit verschillende kleuren en stijlen. Er zijn composiet rabatdelen met een gladde structuur en composiet rabatdelen met een lamellenstructuur. Zo kiest u zelf de tuinafscheiding die bij uw tuin past.

Composiet palen

Naast de composiet rabatdelen kunt u bij ons natuurlijk ook de bijpassende composiet onderdelen van Duofuse bestellen. Zoals de composiet palen en bevestigingsmaterialen. De Duofuse composiet rabatdelen zijn ook los verkrijgbaar.

U kunt de Duofuse composiet rabatdelen ook plaatsen met betonpalen. Deze combinatie is nog wat degelijker, omdat de betonpalen massief zijn en daardoor zwaarder dan de holle composiet palen. 

Kleuren Duofuse schutting

Alle composiet rabatdelen en composiet palen zijn verkrijgbaar in drie kleuren: het warme Tropical Brown, het donkere Graphite Black en het moderne Stone Grey.

Composiet vlonderplanken

Ook voor het aanleggen van een vlonder is composiet uitstekend geschikt. Bij Vandentop Tuinhout vindt u een ruim assortiment aan composiet vlonderplanken van Duofuse en andere merken.

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen.