• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991
Rabatdelen geïmpregneerd hout

Rabatdelen geïmpregneerd hout

Met deze geïmpregneerde houten rabatdelen bouwt u eenvoudig zelf uw tuinafscheiding. De sleufpalen zijn zo gemaakt dat de rabatplanken erin geschoven kunnen worden. Rabatdelen hebben een messing en groef waardoor de planken in elkaar vallen, montage met schroeven is daarom niet nodig. U kunt bovendien zelf bepalen hoeveel planken u op elkaar schuift en dus zelf de hoogte van uw tuinafscheiding kiezen.

9 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Soorten houten rabatdelen

U vindt bij ons rabatdelen met verschillende profielen. Het blokhutprofiel is een gladde plank met messing en groef die precies in elkaar vallen. Het resultaat is een strakke houten tuinafscheiding. De andere planken hebben we het zogenaamde overhangend rabat profiel. De planken zijn niet volledig glad, maar hebben deels een uitsparing. Een wand met deze planken is daardoor niet helemaal strak, omdat de uitsparing zorgt voor afwisselende lijnen.

Speciale elementen voor een rabatschutting

Een rabatschutting staat bekend om de zichtdichtheid: doordat de planken in elkaar schuiven ontstaat een volledig dichte tuinafscheiding. Maar wellicht wilt u een meer afwisselende tuinafscheiding. Hiervoor hebben wij speciale elementen voor uw rabatschutting. Dit zijn rabatdelen die zijn voorzien van een trellis of gaaselement. U kunt zelf bepalen op welke hoogte dit element geplaatst wordt, en dus ook in hoeverre er inkijk ontstaat. Er zijn ook rabatdelen met glas, waaronder een variant met melkglas: zo heeft u wel het voordeel van mooie lichtinval door de wand heen, maar geniet u dankzij het melkglas toch van privacy in uw tuin.

Om uw rabatschutting van geïmpregneerd hout te beschermen tegen vocht, adviseren wij om betonbanden als onderconstructie te gebruiken. Deze zorgen ervoor dat het hout niet in aanraking komt met de grond. Hierdoor kan er geen vocht intrekken en gaat het hout langer mee.

Tuindeur rabatschutting

Om uw tuinafscheiding helemaal af te maken, kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor een bijpassende tuindeur. De rabatdeur van geïmpregneerd hout zorgt voor een stijlvolle afsluiting van uw tuin.

U kunt bij ons ook terecht voor:

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen.