• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Composiet

Tuinafscheiding.nl is bij uitstek de specialist voor composiet schuttingen van Elephant. Elephant composiet is van goede kwaliteit en wij geven op deze composiet schuttingen 10 jaar garantie.

Elephant composiet tuinschermen zijn zeer duurzaam, water en vochtbestendig en onderhoudsvrij.

Een schutting van composiet planken heeft een zeer lange levensduur, composiet planken zijn 100% recyclebaar en is daarmee een milieuvriendelijk alternatief voor hardhout.

Een aantal voordelen van composiet tuinschermen , composiet tuindeuren en composiet planken zijn bovendien:

  • De natuurlijke uitstraling
  • Splintervrij
  • Splijt niet
  • Trekt niet krom

Elephant composiet tuinschermen zijn te combineren met hardhouten palen, of met aluminium palen. deze aluminium palen zijn verkrijgbaar in dezelfde drie kleuren coating die zijn toegepast in de Elephant tuinschermen.

Naast de kant en klare composiet tuinschermen biedt tuinafscheiding.nl ook het Elephant Modular systeem aan. Dit systeem bestaat uit aluminium palen met een sponning. In deze aluminium schuttingpalen wordt het elephant modular scherm geplaatst. u kunt iedere paal toepassen als beginpaal, tussenpaal, hoekpaal, T-paal en square paal. ook is het Elephant modular systeem eenvoudig op maat te maken waardoor de composiet schutting altijd passend te maken is.

Composiet tuinschermen zijn gemaakt van natuurlijke vezels (houtvezels) en polymeren (kunststof). composiet wordt ook WPC genoemd dit is de afkorting voor Wood Plastic/Polymer Composite.

Composiet schuttingen zijn verkrijgbaar in de kleuren; antraciet, bruin en grijs u kunt de schutting daarmee volledig laten aansluiten op uw tuin en voorkeur.