• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Geïmpregneerd tuinhout

Op Tuinafscheiding.nl vindt u een groot assortiment geïmpregneerd tuinhout. Impregneren betekent dat het hout verduurzaamd wordt met een impregneermiddel. Blank grenen-, vuren en Douglashout zijn niet duurzaam genoeg om buiten te gebruiken. Daarom verkopen wij deze soorten als geïmpregneerd hout. Dit hout is geïmpregneerd volgens het KOMO-keurmerk, dat staat voor gebruik van veilige en legale impregneermiddelen, maar ook kwalitatief impregneren voor een lange duurzaamheid.

Ons vurenhout is Noord Europees, waardoor het extra duurzaam is. Vaak wordt vurenhout uit midden Europa aangeboden en dat is meestal voordeliger, maar ook minder duurzaam. In Noord Europa is het namelijk kouder, waardoor het hout langzamer groeit wat zorgt voor een betere kwaliteit.

In ons assortiment geïmpregneerd tuinhout vindt u onder meer:

Naast deze producten kunt u ook op Tuinafscheiding.nl terecht voor het juiste bevestigingsmateriaal voor geïmpregneerd tuinhout. Lees ook ons blog ‘Geïmpregneerd hout beitsen’ over hoe u geïmpregneerd hout kunt behandelen en welke producten u hiervoor kunt gebruiken.