• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Hardhout

De naam zegt het al: hardhout is een harde houtsoort. Het staat dan ook bekend om de duurzaamheid en lange levensduur. U vindt hier ons ruime assortiment aan producten van hardhout. Zoals hardhouten palen die heel geschikt zijn voor het plaatsen van een schutting met bijvoorbeeld geïmpregneerde planken of juist planken van hardhout. Natuurlijk kunt u ook kant en klare tuinschermen aan de palen bevestigen.

De palen zijn bij ons verkrijgbaar in veel afmetingen, waaronder extreem grote afmetingen zoals hardhouten palen van 12 x 12 cm, 15 x 15 cm en zelfs hardhouten palen van 20 x 20 cm. Daarnaast kunnen wij de meeste palen van hardhout ook leveren in langere lengtes dan vermeld staan op onze website. Staat de gewenste lengte er niet bij, neem dan gerust contact met ons op.

Naast de palen hebben wij ook hardhouten planken en hardhouten balken in ons assortiment. Om een mooie tuinafscheiding te bouwen zijn er ook rabatdelen en tuinschermen van hardhout verkrijgbaar. Voor een mooie afwerking hebben wij bovendien afdeklatten van hardhout. En voor een houten terras zijn onze terrasplanken van hardhout heel geschikt. Bent u op zoek naar sterk en duurzaam hout voor bijvoorbeeld een grondkering maken, beschoeiing plaatsen of als vloer in de laadruimte van een vrachtwagen, dan zijn onze hardhouten damwanden de juiste keuze.

Onderhoud hardhout

Als u hardhout buiten gebruikt, zal het op den duur gaan vergrijzen. Wilt u de warme kleur behouden, dan kunt u het hout behandelen met speciale Bankirai olie.

Hardhout kopen

Op Tuinafscheiding.nl kunt u eenvoudig zelf hardhout kopen. Naast hardhout kopen, kunt u bij ons uiteraard ook de juiste bevestigingsmaterialen bestellen. Als u precies weet wat u nodig heeft is online hardhout kopen ideaal. U bestelt de benodigde materialen, wij bezorgen het bij u thuis en u kunt aan de slag.