• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Houten trellis

Bent u op zoek naar een tuinafscheiding met open uitstraling, dan is de trellis een goede optie. Het hout geeft het geheel een natuurlijk karakter. Het hout van deze trellis is geïmpregneerd, wat zorgt voor een langere levensduur. De trellis van geïmpregneerd hout is verkrijgbaar in rechte varianten en modellen met een toogvormige bovenkant.

11 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

U kunt een volledige tuinafscheiding opbouwen met trellissen, maar ook als afwisseling tussen dichte houten schermen is het erg mooi. Een trellis wordt ook vaak gecombineerd met een houten plantenbak met klimplanten, die vervolgens ook tegen de trellis aangroeien. 

Naast de rechte en toog modellen zijn er ook nog varianten verkrijgbaar met horizontale latjes of diagonale latjes. Daarnaast zijn er ook verschillen in de afmetingen van de mazen. Elk model trellis heeft daardoor zo zijn eigen unieke uitstraling.

Naast de trellissen van geïmpregneerd hout hebben wij ook gaasschermen met een houten kader.

U kunt bij ons ook terecht voor onderstaande soorten tuinschermen:

 

Wilt u zelf een tuinscherm maken voor uw tuinafscheiding? Bekijk dan ons assortiment tuinhout met diverse soorten hout zoals Douglas hout.

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen.