close2

Dakgoot tuinhuis

Om uw tuinhuis goed af te werken is een dakgoot van belang. De dakgoot voor uw tuinhuis kan gemaakt worden van zink of pvc.

Filteren
close2

Toont 1-18 van 40 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 40 producten

Een zinken goot gaat lang mee en heeft een luxe uitstraling. De zinken dakgoot is populair als dakgoot bij mensen die houden van authentieke uitstraling. Het materiaal is in eerste instantie grijs van kleur, maar wordt na verloop van tijd wat donkerder.
Het is ook mogelijk te kiezen voor een pvc dakgoot. PVC is erg sterk en eenvoudig te monteren. Het is een van de meest gebruikte materiaalsoorten voor een dakgoot en bovendien een voordelige keuze.Een dakgoot is erg geschikt als regenwaterafvoer bij een overkapping.

Zinken dakgoot

Bent u op zoek naar een dakgoot met lange levensduur? Dan is een zinken dakgoot heel geschikt. U heeft zeker 25 jaar plezier van de mooie, authentieke uitstraling van deze stevige dakgoot. Bovendien is zink een volledig natuurlijk materiaal dat 100% recyclebaar is en daardoor dus heel duurzaam. Een zinken dakgoot is bovendien gemakkelijk te repareren als deze beschadigd raakt.

Naast een zinken regenpijp of zinken goot kunt u bij ons ook terecht voor uitloopstukken, muurbeugels en kopschotten. Alle producten kunnen eenvoudig online besteld worden. Heeft u vragen, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.

Kunststof dakgoot

Een pvc dakgoot is van sterk kunststof en gaat tientallen jaren mee. De dakgoot van kunststof is wat minder populair dan de dakgoten van zink, omdat zink een wat meer klassieke uitstraling geeft. Een kunststof dakgoot is echter ontzettend sterk en voordelig in aanschaf. Bovendien hoeft de kleur tegenwoordig niet meer standaard grijs te zijn. Zoekt u een goede hemelwaterafvoer voor een overkapping, dan is een PVC dakgoot zeer geschikt.

In ons assortiment vindt u onder andere ene kunststof mastgoot, een dakgoot pvc, maar ook diverse bevestigingsmaterialen.

Prijs zinken dakgoot

De kosten voor een zinken dakgoot liggen wat hoger dan de kosten voor een kunststof dakgoot. De zinken dakgoot prijs hangt af van de afmetingen van de goot en alle materialen die ervoor nodig zijn om de goot te bevestigen. U vindt in ons assortiment alle producten om een zinken dakgoot samen te stellen en te monteren.