close2

Polycarbonaat platen

Deze polycarbonaatplaten zijn ideaal als dak voor uw tuinhuis of overkapping. De dakplaten zijn licht van gewicht, maar tegelijkertijd heel hard, zelfs 250 keer harder dan glas. U vindt in ons assortiment twee varianten: polycarbonaat platen helder een polycarbonaat platen opaal.

Filteren
close2

2 producten

Filteren
close2

2 producten

De heldere dakplaten zijn voor 60 procent lichtdoorlatend. Hierdoor heeft u dus wel het voordeel van beschutting voor regen en wind, maar dat gaat niet ten koste van het licht op uw veranda. Naast heldere polycarbonaat platen hebben wij ook polycarbonaat platen in ‘opaal’. Dit is een wittere kleur en dat zorgt voor een lichtdoorlating van 40 procent. Ook bij deze dakplaten geniet u dus van daglicht op uw veranda en zit u tegelijkertijd beschut.

Polycarbonaat dakplaten zijn bij Tuinafscheiding.nl verkrijgbaar in diverse lengtes van 250 cm, 300 cm, 350 cm en 400 cm. Wat de diepte betreft kunnen wij leveren vanaf 100 cm tot wel 800 cm. Ook voor een grote veranda kunt u dus bij ons terecht voor een dak van polycarbonaat platen.

Polycarbonaat platen bevestigen

Als u de polycarbonaat platen bij ons bestelt, ontvangt u het juiste bevestigingsmateriaal erbij.