• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786991

Golfplaten

Snel en voordelig een dak bedekken? Kies dan voor golfplaten. Een golfplaat maakt uw dak meteen waterdicht en is voordelig in aanschaf. Bij Tuinafscheiding.nl heeft u keuze uit twee soorten golfplaten: helder of zwart. U kunt bij ons bovendien online uw golfplaten kopen en laten bezorgen. Het enige wat u dan zelf nog hoeft te doen is het monteren.

3 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Golfplaten als dakbedekking

Welk dak u ook wilt bedekken, met golfplaten zit u altijd goed. De enige voorwaarde is dat het dak minimaal een hellingshoek van 7 graden moet hebben. Een houten tuinhuis, houten schuur, veranda of afdak voor uw haardhout: voor al deze daken zijn golfplaten geschikt. Zo heeft u snel een waterdicht dak, dat ook nog eens voordelig is.

Onze golfplaten zijn verkrijgbaar in helder pvc of zwart.

Heldere golfplaten

Wilt een goed dak, maar niet de lichtinval beperken? Kies dan voor onze heldere golfplaten. Hiermee zorgt u ervoor dat er nog voldoende licht door het dak schijnt, maar is uw overkapping wel in één keer goed en waterdicht afgedekt.
U kunt heldere golfplaten ook gebruiken in combinatie met donkere golfplaten om op die manier een soort venster te creëren. Dit kan handig zijn als u liever een zwart dak wilt, maar toch nog wat lichtinval wilt hebben.

Zwarte golfplaten

Ook met zwarte golfplaten kunt u uw overkapping snel en eenvoudig afdekken. Deze zwarte plaat is asbestvrij en gemaakt van vezelcement. Bovendien is de golfplaat dubbel geperst en gecoat, wat zorgt voor een lange levensduur. Een stevig en degelijk dak dus voor een voordelige prijs.

Golfplaten kopen

Als u weet welke afmeting u nodig heeft, kunt u eenvoudig uw golfplaten kopen via onze website. Dat is handig, want dan hoeft u zelf niet op pad. Bovendien is het voordeel van online golfplaten kopen, dat u deze ook thuis kunt laten bezorgen. U hoeft dan alleen nog maar zelf de montage te regelen.

 

Naast golfplaten kopen, kunt u op Tuinafscheiding.nl ook terecht voor andere producten om uw dak te bedekken. Bijvoorbeeld dakpanplaten waarmee u eenvoudig een dak legt met een dakpanprofiel. En voor een plat dak hebben wij EPDM dakbedekking in ons assortiment.