• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Rieten schuttingen

Een natuurlijke mat van riet is een voordelige manier om een natuurlijke tuinafscheiding neer te zetten. Bovendien zijn rieten matten ook heel geschikt voor het verfraaien van een oude schutting of om te laten begroeien met klimplanten.

De kleur van riet is licht en vrij neutraal, waardoor het naadloos past bij een groene, natuurlijke tuin.

9 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Rieten mat

In ons assortiment rieten schuttingen vindt u rieten matten en rietschermen. De rieten matten zijn opgerold en daardoor goed zelf vervoerbaar. Maar u kunt deze uiteraard ook door ons laten thuisbezorgen.

Een rieten mat is eenvoudig te plaatsen, maar u heeft wel een goede ondergrond nodig waar u de mat aan vast kunt maken. Vaak wordt gekozen voor een gaaspaneel, maar ook een bestaande schutting is geschikt. U kunt met een rieten mat dus ook eenvoudig een oude schutting opknappen. Maar het kan ook een goede oplossing zijn als uw buren graag een houten schutting willen en u liever een natuurlijke schutting. De rieten mat kunt u dan bevestigen aan uw kant van de schutting.

De rieten mat wordt ook vaak gebruikt om klimplanten tegenaan te laten groeien. Het is een goede ondergrond voor de planten en als u deze laat doorgroeien heeft u uiteindelijk een mooie groene schutting.

Rieten schutting

U vindt op onze site ook rietschermen. Dit zijn geperste rietplaten die in verschillende maten leverbaar zijn. Deze rietschermen kunt u net als houten tuinschermen plaatsen met schuttingpalen. Zo heeft u snel een mooie rieten schutting in uw tuin.

Heeft u ook al onze andere natuurlijke matten bekeken? Bamboematten lijken bijvoorbeeld veel op riet, maar zijn wat duurzamer. Wilt u toch een wat meer donkere kleur, dan zijn wilgenmatten, heidematten en boomschorsmatten goede alternatieven.

Wilt u nog meer weten over rieten matten en rietschermen? Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. We geven u graag meer informatie.